Велогонщик та майстер «золоті руки» Володимир Нертік відзначає 80-річчя

3.03.2021, 17:27 Переглядів: 2 076

 

Володимир Нертік на фото праворуч

Сьогодні, 3 березня, 80-річний ювілей відзначає ветеран велосипедного руху Кременчука майстер спорту СРСР Володимир Володимирович Нертік. Про це Телеграфу повідомив тренер Віктор Дементьєв.


У 16 років (з 1956 року) він вперше прийшов на велосипедний спорт у секцію спортклубу КраЗ. Неодноразово перемагав на міських і обласних змаганнях, захищав честь Полтавщини на Всеукраїнських і всесоюзних велоперегонах, ставав переможцем і призером змагань. Але не лише велоспортом єдиним: взимку підготовка і змагання були і на ковзанах, із лижних гонок, грав у хокей за заводську команду. Після закінчення спортивної кар'єри, Володимир Володимирович пішов працювати на завод КрАЗ і тривалий час був на виробництві в пресовому цеху.


- Володимир Володимирович відмінний технік і механік - як то кажуть майстер «золоті руки». Допомагав на велобазі хлопцям готувати свої велосипеди до вирішальних стартів. Його часто залучали до допомоги і для українських професіоналів-велосипедистів. На всесоюзній гонці «Білі ночі», яка проходила у Санкт-Петербурзі, його визнали кращим веломеханіком серед усіх команд і нагороджений спеціальним призом. На даний час проводить своє дозвілля на велопрогулянках, на рибалці в активному відпочинку. Побажаємо йому здоров'я, довгих років активного спортивного життя, родинного щастя та участі у всіх велосипедних ветеранських рухах Кременчука, - зазначив Віктор Дементьєв.
Теги: велоспорт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх