«Кременчук» приймає «Сокіл»: хто продовжить п’ятиматчеву переможну серію?

5.01.2021, 11:01 Переглядів: 2 612

 

Матч відбудеться на льодовій арені Айсберг

Сьогодні, 5 січня о 18.45, хокейний клуб «Кременчук» зіграє свій перший матч у 2021 році. Суперником підопічних Олександра Савицького у центральному поєдинку 23 туру УХЛ Паріматч буде найтитулованіший український хокейний клуб - київський «Сокіл».

 

Суперники підійшли до третього очного протистояння сусідами у турнірній таблиці – кияни з 32 очками після 21 гри на другий сходинці, кременчужани з 31 балом - треті. Про це повідомляє пресслужба кременчуцького клубу. Столична команда виграла в п’яти останніх матчах, причому в крайньому були сильніші за «Донбас» 5:4Б. П’ять перемог поспіль і у «Кременчука», де в останньому переграли «Краматорськ» 2:1ОТ.


Команди у цьому сезоні зустрічалися вже двічі. Матчі проходили в напруженій та цікавій боротьбі: 26 листопада «Сокіл» виграв у Кременчуці 3:1, а 5 грудня переміг в Києві в овер-таймі 3:2ОТ.


Вболівальників очікує цікава гра «Кременчук» - «Сокіл», де тільки одна з команд продовжить переможну серію з п’яти перемог. Дивіться гру в прямому ефірі на телеканалі XSPORT.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх