Дубль два: Кременчук відігрався з 0:2, але знову поступився в овертаймі

9.10.2020, 21:40 Переглядів: 2 469

 

Серія переїжджає у Дружківку

Сьогодні, 9 жовтня, хокеїсти Кременчука вдруге приймали донецький Донбас. Підопічні Олександра Савицького змогли відігратися з рахунку 0:2, проте втратили перемогу в овертаймі. Таким чином рахунок в серії став 2:0 на користь донеччан. 



 


«Кременчук» - «Донбас» 3:4ОТ (0:2, 1:0, 2:1, 0:1)

Рахунок в серії 0-2

Шайби: 0:1 - Туркін (Казаковцев - Монс), 4:01; 0:2 - Захаров (Кожевников - Мільохін), 18:18; 1:2 - Дубінін (Коробов, Денискін), 33:51; 2:2 - Тютченко, 48:01; 3:2 - Дубінін (Денискін - Коробов), 50:40; 3:3 - Буценко (Мільохін - Коренчук), 51:51; 3:4 - Мільохін (Журавльов), 68:09

Кременчук: Давлетшин (Гордюшин); Григорян - Бабрусев, Хрішпенць - Толстушко, Алексюк - Грицьких, Савицький - Варава; Кисельов (К) - Серанов - Тютченко, Савченко - Пукс (А) - Созонов, Гриценко (А) - Волков - Чемерілов, Денискін - Дубінін - Коробов.

Донбас: Дьяченко (Андрюхов); Кобелєв - Колесніковс, Кожевников - Журавльов, Большаков - Пангелов-Юлдашев; Монс - Туркін - Казаковцев, Лялька (А) - Буценко - Коренчук (А), Мільохін - Бірюков - Костиков, Разумов - Захаров (К) - Карпенко.




Напередодні гри форвард Кременчука Артем Дубінін вручив переможцю конкурсу «Вгадай автора першої шайби ХК «Кременчук» у фіналі» Дмитру Сапожніку приз - ювілейну шайбу кременчуцького хокейного клубу до 10-річчя команди. Як повідомив прес-аташе клубу Олександр Геєнко. 


- У це важко повірити, але ювілейну шайбу за вгаданого автора першого голу «містян» у фіналі виграє з понад 200 учасників нападник Кременчук-2006 Дмитро Сапожнік, який живе у готелі в сусідньому номері з Артемом Дубініним. - зауважив Олександр.



 


Хокеїсти «Кременчука» з перших хвилин кинулися в атаку й завдали по воротах суперника кілька небезпечних моментів. Якщо не забиваєш ти – забивають тобі: шайба від Туркіна пройшла через сітку воріт, а згодом Захаров подвоїв рахунок у матчі.


Друга двадцятихвилинка почалася з обопільних атак, проте перша половина періоду пройшла без закинутих шайб. На 33 хвилині «Донбас» залишився в меншості, чим з третьої спроби скористалися кременчужани. «Містяни» розіграли чисельну перевагу і Дубін своїм точним кидком розмочив рахунок - 2:1.


У третьому періоді команди обмінялися голами. Перші дві шайби закинули кременчужани - голами відзначилися Тютченко і знову Дубінін. А потім рахунок зрівняв Буценко. До кінця третього періоду команди так і не змогли закинути свої переможні шайби. У підсумку, після третього періоду сирена зафіксувала нічийний рахунок, що знову означало овертайм.


У додатковий час, що у «Кременчука», що у «Донбасу» були рівні шанси, але більш вдалими виявилися хокеїсти донецької команди. На 69 хвилині Мільохін, своїм точним кидком приніс перемогу гостям - 4:3.


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький: 

 

- Грою задоволений. Але, як говорив Валерій Васильович Лобановський, «гра забувається, а результат залишається». Хлопців дорікнути нема в чому - билися всю гру, боролися, створювали моменти. Треба забивати. У нас дуже багато кидків було не в площину воріт з вигідних ситуацій, а суперник влучав у ворота. Ми намагалися гнути свою лінію, грали в атакуючий хокей. Але ще раз повторюся - потрібно забивати.


Головний тренер «Донбасу» Сергій Вітер: 

 

- Молодці пацани, вирвали. Нам було дуже важко. Сьогодні позначилася серія з Херсоном. Але той характер, який вони проявили - дорогого коштує.


Наступні матчі відбудуться 12 та 14 жовтня у Дружківці. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх