Камбек «Донбаса» та перемога в овертаймі в матчі з «Кременчуком»

7.10.2020, 21:26 Переглядів: 4 345 Коментарів: 1

 
Кременчужани після феєричного початку гри поступаються донеччанам

Хокеїсти «Кременчука» сьогодні, 7 жовтня,  приймали «Донбас» у фінальній серії чемпіонату УХЛ. Після феєричного початку, коли кременчужани після першого періоду вели з рахунком 3:0, в підсумку третього довелося наздоганяти. За 5 секунд до завершення основного часу «Кременчук» зрівняв рахунок – 4:4 та перевів гру в додатковий час.


«Кременчук» - «Донбас» 4: 5 ОТ (3:0, 0:1, 1:3, 0:1)

Рахунок в серії 0-1

Шайби: 1:0 Дубінін (Грицьких), 3:17; 2:0 Пукс, 4:59; 3:0 Тютченко (Кисельов, більшість), 14:46; 3:1 Туркін (Пангелов-Юлдашев - Монс), 29:16; 3:2 Журавльов (Казаковцев), 46:39; 3:3 Костиков (Григор'єв), 47:46; 3:4 Лялька (Костиков), 57:39; 4:4 Созонов (Тютченко), 59:54; 4:5 Захаров (Карпенко - Пангелов-Юлдашев), 62:04

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Бабрусев - Григорян, Хрішпенц - Бойових, Грицких - Алексюк, Савицький - Варава; Кисельов (К) - Серанов - Тютченко, Леонов - Пукс (А) - Созонов, Савченко - Гриценко (А) - Ворона, Коробов - Дубінін - Денискін.

Донбас: Трифонов (Дьяченко з 14:46 ); Кутугін - Григор'єв, Кожевников - Журавльов, Пангелов-Юлдашев - Большаков; Монс - Туркін - Казаковцев, Лялька (А) - Буценко - Коренчук (А), Разумов - Захаров (К) - Карпенко, Мільохін - Карамнов - Костиков.



«Містяни» чудово розпочали поєдинок та відкрили рахунок у зустрічі вже на 3:17 хвилині: кременчужани провели затяжну атаку і з першого ж кидка закинули шайбу. Рахунок в матчі відкрив Дубінін. Ще через пару хвилин і форвард «Кременчука» Олександр Пукс закинув другу шайбу. Про це повідомляє пресслужба кременчуцького клубу. 


Після такого холодного душу, донеччани трохи остовпіли, а господарі майданчика все йшли вперед, не даючи гостям жодного шансу на те, щоб закріпитися в своїй зоні. На 14 хвилині «Донбас» залишився в меншості, а через хвилину «Кременчук» реалізував свою чисельну перевагу. Третю шайбу зльоту закинув Тютченко, а донеччани змінили голкіпера – Трифанова на Дьяченко. У «Донбасу» була можливість розмочити рахунок, але на 17 хвилині Монс не зміг переграти Новицького - воротар господарів витягнув «мертву» шайбу - 3:0 після першого періоду.


Другий період почався з атак господарів - за перші 40 секунд з початку двадцятихвилинки кіперу «Донбасу» Дьяченко довелося двічі вступати в гру, але в подальшому ініціативу в грі перехопили гості і вже біля воріт Новицького почали виникати небезпечні моменти. Спочатку, воротареві господарів вдавалося справлятися з кидками донеччан, але на 30 хвилині і він був уже безсилий. Хокеїсти «Донбасу» розіграли комбінацію - Туркін підставив свою ключку під кидок Пангелова-Юлдашева, від якої шайба влетіла у ворота «містян». Таким чином, суперники пішли на перерву з рахунком 3:1.


Сценарій другої двадцятихвилинки продовжився в третій. Все почалося з небезпечного моменту Ляльки та закінчилося двома шайбами ??«Донбасу». Спочатку своїм кидком в дальній кут Журавльов скоротив рахунок до мінімуму - 3:2. А ще через хвилину Костиков зробив його рівним - 3:3. Далі на майданчику тривала рівна боротьба на високих швидкостях. Обидві команди могли забити гол, але на 58 хвилині Лялька здійснив сольний прохід і закинув шайбу.


Здавалося, що гості зможуть в основний час, але кременчужани проявили характер та за 6 секунд до кінця матчу господарі зусиллями Созонова зрівняли рахунок і перевели зустріч в додатковий час. В овертаймі сильнішими виявилися гості - першій же своїй атаці «Донбас» забив переможну шайбу. З передачі Карпенко відзначився капітан донеччан Захаров.


Отже, перший фінальний матч УХЛ Паріматч між «Кременчук» та «Донбасом» завершився перемогою донецької команди в овертаймі - 4:5, які повели у серії 1-0.


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький: 

- Як оціните матч?

- Перша гра фіналу. Програли, звичайно хлопцям завжди говорили, і вони це в принципі знають, що гра триває 60 хвилин.

Ми непогано виглядали в першу двадцятихвилинку, але другий і третій період провалили. Ну, добре, що проявили характер. В кінці зрівняли... Готуємося далі.

- Що саме не вдалося у другому і третьому періодах?

- Якийсь заспокоєння вийшло у наших крайніх нападників. Погано виглядали, хоча я два періоди говорив, що треба робити. Ніхто не виконав завдання.

В обороні допускали вольності, тому такий результат.

- Як оціните гру Новицького?

- Хокей командний вид спорту, це не настільний хокей, щоб когось там одного оцінювати. Тому грала команда, програли. Готуємося далі.


Головний тренер «Донбасу» Сергій Вітер:

- Спочатку матчу все пішло не так. Багато хлопців не грали на такому маленькому майданчику, треба було трохи звикнути.

Додали в відповідальності - забили. Було важко, це випробування свого роду. Але гру забрали, молодці.


9 жовтня команди вдруге зустрінуться на льодовій арені «Айсберг».

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

166
7 жовтня 2020 21:36

Журналисты совсем тупицы??? Яка "перемога???" уже заскринил вашу тупость. Или у вас "перемога" как и в целом по стране?



А еше матч будет не завтра, а 09.10. Альона Душенко не пишите больше про хоккей, это не ваше.


12 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх