Ти - не ти, коли хочеш грати в футбол: діти у Кременчуці перелізли 4-метрову огорожу

13.09.2020, 17:32 Переглядів: 3 889

 Малеча випробувала на собі нове покриття спортивного майданчика

У Кременчуці в 287 кварталі зробили футбольний майданчик зі штучним покриттям. Поле, яке огороджене 4 метровою сіткою, закрите на ключ. Проте висота в районі двоповерхового будинку не зупинило кременчуцьких дітлахів, щоб зіграти в футбол. Міський голова Віталій Малецький на презентації книги «Кременчук спортивний» розповів, як побачив, що юні футболісти задля футболу перелізли через високу огорожу.

 

- Поле огороджене 4-метровим парканом з сітки. Саме поле закрите на ключ, а діти грають у футбол. Ми запитали у малечі, як вони потрапили на поле. А вони нам говорять, що через забор перелізли. Перелізли навіть самі маленькі, які ледь пальцями зачіплялися за сітку… Підрядник не відкрив поле бо думав, що майданчик не задали в експлуатацію, тому не давали там грати, - розповів міський голова.

 

 


За його словами, юні футболісти на майданчику по вул. Першотравнева,33, після того як сітку збільшили до 6 метрів – вибили вікно на третьому поверсі. Тому найближчим часом там планують підняти сітку на рівні третього поверху.



У Кременчуці настільки люблять футбол, що навіть карантинні обмеження не ставали на заваді. Коли у місті не курсував транспорт, а всі стадіони й поля були закриті, кременчужани робили дірки в огорожах й пробиралися на поля. Навіть небезпека штрафів у 17 тисяч гривень та попередження від правоохоронців не стримували спортсменів Кременчука.


Автор: Альона Душенко Фото: Артем Скирда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх