У Кременчуці поліція відкрила «полювання» на футболістів: ставки стартують від 17 тисяч гривень

14.04.2020, 13:03 Переглядів: 5 612 Коментарів: 3

 

Коефіцієнт на штраф високий, хоча спортсмени можуть обійтися попередженням

У Кременчуці на Молодіжному молодь систематично грає у футбол. За вчорашній день, 12 квітня, на вулицю Володимира Великого тричі викликали правоохоронців, через порушення карантину. Про це повідомили на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.



Молодь Кременчука так хоче грати у футбол, що зробила дірки в сітці й пролазить через них, щоб пограти. Вони навіть розробили графік ігор.


- Були три випадки й один виклик. У мене невелике прохання... ці футболісти зробили отвори у сітці й через них туди пролазять. Основні входи до цієї будівлі закриті... Може якоюсь сіткою закрити ці отвори, які вони там прорвали. Ми як тільки приїжджаємо, то вони одразу через ці отвори розбігаються, - сказав керівник патрульної поліції Кременчука Олександр Борзенко.


Міський голова зауважив, що вчора цей майданчик відпрацювали. Спортсмени приїжджають на майданчик за певним графіком на своїх машинах.


- Юрій Васильович (секретар міськради Гриценко - ред.) розповідав як в Італії з футбольного матчу, який вирішили не відміняти все почалося. Дуже погано, якби все почалося на Молодіжному саме з цієї спортивної споруди, - зауважив міський голова Віталій Малецький.


У графік включили цей спортивний майданчик, щоб хоча б раз на день заїжджати туди для контролю.


Нагадуємо, що за порушення ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей) громадянам загрожує штраф від 17 000 до 34 000 грн.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: h_kremenchug
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

601
14 квітня 2020 13:37

Чий майданчик? Хто його власник? Штраф 34 тищі на власника вирішить цю проблему.

Якщо знають де дірки в заборі, то по копу на кожну дирку, і гайда косить бабло


11 22
0
14 квітня 2020 15:08

В Италии, всё началось не из того что футболисты заболели, а из того, что вовремя не начали тестировать людей которые обращались к медикам. А те вовремя не среагировали. А потом, через пару недель уже было поздно. И начали итальянские популисты потом рассказывать что виноват был футбольный матч. В этом смысле, мы можем повторит итальянский сценарий, если кое-кто не прекратит заниматься популизмом и переводит стрелки на каких-то футболистов.

 

Отцепитесь от людей. Займитесь своей работой. Ваша работа, господа... не очень уважаемыезаключается не в создание запретов, а в создании условий для защиты населения. И запреты - далеко не первый пункт. Масоовое тестирование, где оно? Обеспечение средствами защиты - где? Мобилизация медицины - где?(кого-то дополнительно взяли на работу? переквалифицировали - не слышал)


42 5
0
14 квітня 2020 20:29

Поки це ще жарт...

fill.com.ua/video/12031af857555422d09f772be01290c1.gif

...але жарт який може стати страшною правдою


3 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх