«Вжик» та «Хижак» крізь бруд та пригоди привезли кубок до Кременчука

15.06.2020, 10:32 Переглядів: 4 107

 

Два екіпажі кременчужан змагалися у Харкові

У Харкові Дергачівського району протягом двох днів, 6 та 7 червня, відбувся 1-й етап RFC Ukraine 2020 Global Series. Кременчук представили два екіпажі: в категорії TR-3 Володимир Криворучко і Роман Кіншаков на «Хижакові» та в категорії TR-1 Кирил Радіонов та Євген Коваль на «ВдЖИКу» (внедорожные джиперы из Кременчуга). Наших хлопців з Кременчука приїхала підтримати велика група підтримки.


 

 

Цікаво, що ці змагання беруть витоки з Малайзії. Згідно з кліматичними умовами цього регіону, вони так і називаються «Дощ, Ліс, Пригоди».

Змагання, які проходили два дні, мали на меті проходження спеціальних ділянок з пересіченій місцевості на час. Час проходження кожної сушки 15 хвилин.


 

- Всього було 12 спецділянок, дві з яких ми проїхали краще всіх. У нашій категорії було 9 екіпажів. Зазвичай наш спортивний сезон розпочинається у березні, - розповів «Телеграфу» Кирило Радіонов. - Перший виїзд завжди важкий й велика перерва позначається на фізпідготовці, оскільки це тріал не тільки для машини, але й для людини. Пробіжка по пересічній місцевості: болото, бруд, очерет, гірки та пісок – це робота для тих групи м’язів, які не задієш у спортзалі чи роботі. А для машини карантин зіграв у плюс, так як був час на її підготовку.


 


У підсумку хорошого старту ШРЕК посів 4 місце, а ВдЖИК - третє місце й кубок поїхав до Кременчука.


 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх