У Кременчуці одна пацієнтка залишається на апараті штучної вентиляції легень

15.05.2020, 11:57 Переглядів: 3 559

Із хороших новин: двох дітей, які хворіли пневмонією, збираються виписувати з дитячої лікарні на вихідних

У Кременчуці одна пацієнтка в інфекційному відділенні ЛІЛ «Кременчуцька» залишилася на апараті штучної вентиляції легень, інша, яка знаходилася у реанімації Першої міської лікарні, ввечері 14 травня померла. На засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації проінформували про рівень захворюваності у нашому місті.


Усього на стаціонарі з пневмонією у лікарнях Кременчука перебуває 28 пацієнтів, у двох тяжкий перебіг хвороби. В інфекційному відділенні ЛІЛ «Кременчуцька» лежить 19 пацієнтів, з пневмонією – 17 (протягом доби туди надійшов один пацієнт з пневмонією, у нього взяли аналізи на COVID-19).


У дитячій лікарні лікується четверо дітей з пневмонією, у двох з них – позитивна динаміка, цих маленьких пацієнтів збираються виписувати на вихідних.


На стаціонарному лікуванні з коронавірусною хворобою знаходиться 10 кременчужан (9 із них – у Кременчуці, один – у Полтаві), 15 пацієнтів – на амбулаторному лікуванні під наглядом сімейних лікарів. Наразі у місті від коронавірусної інфекції вилікувалося 70 кременчужан.


За минулу добу до лікарів з ГРВІ звернулося 10 дорослих та двоє дітей, на амбулаторному прийомі виявили одну пневмонію та виставили підозру на COVID-19.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх