Кременчуцькі медики отримають допомогу з благодійного марафону «Ти не один»

15.05.2020, 11:21 Переглядів: 3 030 Коментарів: 1

 

Понад 2 мільйона гривень зібрали під час благодійного марафону «Ти не один» на телеканалі «1+1»

На телеканалі «1+1» протягом тижня тривав благодійний марафон «Ти не один». За результатами марафону вдалося зібрати понад 2 млн грн на допомогу лікарям, які рятують життя хворим на COVID-19. Частина коштів піде на підтримку медиків з Кременчука. 



Благодійний марафон «Ти не один» стартував на каналі «1+1» з онлайн-концерту за участю зірок українського шоу-бізнесу, які долучилися до ініціативи та співали зі своїх домівок для глядачів. Протягом тижня, з 3 по 8 травня включно, усі небайдужі мали змогу долучитися до благодійності, надіславши SMS зі словами підтримки для лікарів. Вартість повідомлення ставала доброчинним внеском у марафон. За виручені кошти придбають засоби індивідуального захисту для медиків, які щодня рятують життя хворим на COVID-19 - респіратори, захисні костюми, рукавички та інше устаткування.


Наразі відома фінальна сума зібраних коштів - станом на сьогодні вдалося зібрати 2 011 210 гривень.


Серед яких, загальна сума внеску від телеканалу «1+1» і партнерів складає 1 246 143 гривень; кошти, зібрані від SMS абонентів Київстар, Vodafone та Lifecell  622 360 грн; платформа Українська біржа благодійності — 142 707 грн.


Також в рамках марафону протягом тижня у соціальних мережах телеканалу «1+1» тривала спільна з ведучими та зірковими учасниками марафону ініціатива #лікарютинеодин. До ініціативи долучилися десятки медичних працівників та зірок, аби познайомити глядачів та підписників офіційних сторінок телеканалу з лікарями, які щодня рятують життя хворим на COVID-19.


Вже розпочато процес закупівлі засобів індивідуального захисту для українських лікарів - придбали 3 400 захисних костюмів, кожний з яких має відповідний сертифікат європейського зразку. Також відомий перелік міст та медичних закладів, які найбільше потребують допомоги – це медичні заклади Кременчука (для Центральної районної лікарні - ред.), Івано-Франківська, Рівне, Сарни, Харкова, Хмельницького, Києва, Миколаєва, Боярки, Кропивницького, Ужгорода, Прилук, Львова, Черкас, Тернополя та волинські лікарні. Наразі медичні заклади цих міст потребують допомоги — саме туди їдуть костюми. 


На решту виручених коштів будуть придбані респіратори, захисні рукавички та інші засоби індивідуального захисту для медичних працівників. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
15 травня 2020 17:01

Замечательно, что нашим медикам, можно дать помощь, когда нужно.

 

А когда не нужно - минималки хватит.


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх