Двоє пацієнток у Кременчуці перебувають на штучній вентиляції легень

12.05.2020, 11:22 Переглядів: 4 145 Коментарів: 1

 

Кременчужан закликають одразу звертатися до лікарів

У Кременчуці двоє пацієнтів знаходяться на штучній вентиляції легень. Про це на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації повідомив керівник управління охорони здоров'я Максим Середа.


- В інфекційному відділені лікарні «Кременчуцька» станом на ранок 12 травня перебуває 22 пацієнтів. Двоє пацієнтів у важкому стані. На жаль, одна пацієнтка у край важкому стані, її вночі перевели на апарат штучної вентиляції легень. Це та пацієнтка по якій доповідав, що була незначна, але позитивна динаміка. Протікання хвороби, викликане covid-19 непередбачуване, — зауважив Максим Середа.


Ще одна пацієнтка знаходиться у важкому стані на штучній вентиляції легень у Першій міській лікарні. Одна з пацієнток - медпрацівник, мешканка Глобинського району.


За словами Максима Середи, вчора до інфекційного відділення госпіталізували мешканця Глобинського району, стан - середнього ступеню важкості. Чоловік, який потрапив до лікарні, не є родичем жінки з важким станом, яка з Глобинського району.


У дитячій лікарні загалом 4 дітей з діагнозом пневмонія.


Керівник управління охорони здоров'я Максим Середа нагадує про «золоту» добу, яка рятує життя.


- Люди звертаються через день-два після погіршення стану, але ця доба для нас «золота», щоб розпочати інтенсивне лікування. Закликаю при погіршенні стану звертатися до лікарів. Коли відчуваєте збільшення пітливості, ломоту в суглобах, температуру більше 38 градусів - обов'язково звертайтеся до лікарів, - звернувся Максим Середа.


Кременчужан та мешканців Кременчуцького району дуже прохають не гаяти часу та звертатися до лікарів, адже своєчасне звернення допоможе медикам та врятує вам життя.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
12 травня 2020 12:15

За словами Максима Середи, вчора до інфекційного відділення госпіталізували мешканця Глобинського району,

Интересная логика. Пригородной транспорт не ходит, как выразился наш Ляшко "если его пустить, на карантине можно ставить крест". Я, молодой, здоровый, не могу добраться до своего кусочка земли на фазенде, и капашится там в тишине и одиночестве. Но при этом один фиг со всех районных сел в центр будут свозить больных (ну это понятно, там нету нужного оборудования). И какая разница? Поеду я там заражусь, или через неделю в маркете через 10 заразившегося?

 


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх