Курс «Кременя» на вихованців, повернення Козлова та підписання футболіста, який грав у Лізі Європи

1.03.2020, 07:55 Переглядів: 9 247

 

Кременчуцький футбольний клуб розпочав третій збір підготовки до чемпіонату

Вчора, 29 лютого, в останній день зими футбольний клуб «Кремінь» зіграв контрольний матч з аматорським клубом ЛНЗ-Лебедин. Кременчуцькі футболісти в упорній боротьбі розділили очки з ЛНЗ – 3:3.

 

«Кремінь» - «ЛНЗ-Лебедин» - 3:3 (1:2)

Голи: Бєлоус 34, Гранчар 60, Кривенко 77 - Качур 35, Локтіонов 44, Котляр 48

«Кремінь»: 1 тайм: Олійник , Курелєх, Черниш, Пилипенко, Клюс, Моцик, Бичков, Бєлоус, Козлов, Янаков, Яровенко.

2 тайм: Закорський, Курелєх, Алантьєв, Шевцов, Грецайчук, Даниленко, Негиря, Бараннік, Молько, Кривенко, Гранчар. Головний тренер: Сергій Свистун

«ЛНЗ-Лебедин»: Козаченко, Парфьонов, Коломієць, Листопад, Поплавка, Грицай, Локтіонов та 4 ГНП. У другому тайм вийшли: Дейнеко, Ткаченко, Сафонов, Козаченко, Балацький. Головний тренер: Василь Гречаний


 


Команди обмінялися моментами й після розвідки боєм перейшли до позиційної боротьби. Спочатку гравець «Кременя» після того як відібрав м’яч у двох захисників не зміг влучити по воротах, згодом наш футболіст черкає поперечину. ЛНЗ не пасе задніх й знайшов слабке місце у захисті й виходить на зустріч голкіпера «Кременя» Олійника – м’яч також пролітає повз ворота.

 

На 34 хвилині Сергій Бєлоус відкриває рахунок у матчі. Не встигли гості розіграти м’яч з центра поля, як пробили нашого голкіпера. Гравець ЛНЗ вбіг у штрафну, обіграв двох захисників й прострелив, Качуру вдалося замкнути удар – 1:1.



Гол у роздягальню «подарував» відомий кременчуцьким вболівальникам Роман Локтіонов (ексгравець «Кременя»), який залишив захисників без м’яча та закинув м’яч за комір воротарю «Кременя» - 1:2.


Якщо ЛНЗ зробив кілька замін, то другий тайм «Кремінь» розпочав у повністю новому складі... Не встигли команди після перерви розігратися, як суперник збільшив перевагу – 1:3. Проте «Кремінь» не опустив рук й пішов у наступ. Менше ні за 10 хвилин «Кремінь» скоротив відставання: Гранчар з передачі Баранніка відправив м’яч у ворота.  А Олександр Кривенко на 77 хвилині відновив паритет в матчі – 3:3.


- Ще переглядаємо багато гравців, тому граємо гру двома різними складами в першому та другому таймі. Переглядаємо гравців в усі ланки. Сподіваємося, що знайдемо виконавців, які підсилять нашу команду.  – зазначив після гри головний тренер «Кременя» Сергій Свистун.


Третій збір заплановано до 6 березня:

3 березня о 13.00 – гра з вільними агентами з Дніпра

6 березня о 15.00 - гра з харківським «Металістом-1925»


Команда заявилася на сезон, проте конкретно говорити по прізвищах ще рано, адже навіть заявлені гравці або футболісти, які вказані в статистиці, можуть не зіграти за «Кремінь» у чемпіонаті. Проте ми потихеньку будемо знайомити вас з футболістами, які зараз представляють «Кремінь» (якщо є питання до конкретних футболістів або загалом – залишайте питання у коментарях).


Серед новачків «Кременя»

  Олег Бараннік – нападник. У складі «Ворскли» 18 серпня 2011 року дебютував у єврокубках у матчі кваліфікації Ліги Європи проти румунської «Динамо» Бухарест (2:1). А його дубль у матчі проти «Динамо» дозволив полтавцям потрапити у груповий етап. Олег грав за «Гірник-Спорт», «Полтаву», «Нафтовик-Укрнафта» та краматорський «Авангард».



Великий пласт новачків складають місцеві вихованці. Серед яких є ті хто встиг пограти в інших клубах Першої та Другої ліги, дублі «Ворскли» й ті, які розпочинають шлях у великому футболі.


  Артем Козлов – нападник. Вихованець «Кременя» втретє повертається до рідної команди. Останні два сезоні Артем є гравцем петрівсього «Інгульця», але на правах оренди грав за «Кремінь» та «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів.
  Ігор Алантьєв – захисник. Вихованець «Кременя». З початком російсько-української війни, коли молодіжка луганської «Зорі» була змушена базуватися у Кременчуці, грав за «Зорю». Згодом перейшов у молодіжний склад полтавської «Ворскли».
  Віктор Пилипенко – захисник. Після завершення навчання в академії «Кремінь» весь час виступав за дубль «Ворскли».
  Владислав Даниленко – півзахисник. Вихованець «Кременя» встиг пограти як за основну команду «Кременя» так і за дубль «Ворскли».



Владислав Молько, Юрій Бігдан та Данііл Берун – молодь «Кременя», які восени в складі «Кремінь-Юніор» виступали в аматорському чемпіонаті.


 

Верхній ряд (ліворуч): тренер Володимир Прокопіненко, Олексій Москальов, Руслан Приходько, Кирило Залов, Олександр Уйманов, Данило Плахотніков, Олег Лашко, Юрій Бігдан, Максим Кучеренко, Данііл Берун, тренер Олександр Назаренко

Нижній ряд (ліворуч): Артем Аліпатов, Павло Золотаренко, Владислав Молько, Кирило Корягін, Віталій Черноус, Роман Ядришніков, Максим Гаврилець, Дмитро Мовчан 

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх