Гравець «Зорі» U-19 Ігор Алантьєв: "Перемогти нам допомогла домашня атмосфера"

26.03.2015, 12:27 Переглядів: 2 093

Гравець «Зорі» U-19 Ігор Алантьєв: "Перемогти нам допомогла домашня атмосфера"

Луганська «Зоря» U-19 у Кременчуці перемогла ФК «Скала» з рахунком 3:2

25 березня луганська «Зоря» U-19 у Кременчуці провела поєдинок чергового туру чемпіонату, в якому зустрілася з ФК «Скала». Зустріч завершилася перемогою луганчан з рахунком 3:2, до цього дві гри поспіль «чорно-білі» не забивали, а сьогодні ще й перемогли у рідних стінах.

 

Кременчужанин, який грає в луганській «Зорі» на правах аренди Ігор Алантьєв поділився з "Кременчуцьким Телеграфом" своїми враженнями від першої домашньої гри після міжсезоння:

 

"Це вже моя третя гра за "чорно-білих", - розповідає Ігор. - Підхід у тренуванні особливо до офіційних ігор відрізняється, адже рівень підготовки в команді вищої ліги дуже високий.

У команді мене добре сприйняли як гравці так і тренерський штаб. Вони веселі хлопці, мені з ними цікаво.

Щодо початку весняного чемпіонату, то ми дійсно дві гри програли на виїзді, ще засмутило, що ми в двох іграх не забили жодного м'яча, тут важливу роль грає зміна покриття. А вчора нам допомогла домашня атмосфера та своє поле. І вже хотілось не тільки тренеру принести перемогу, але самим собі доказати, що варті перемоги".

 

Кременчуцькі вболівальники на трибунах підтримують луганчан, адже вони базуються у нас із літа і стали вже рідними.

 

"Почали матч вдало. Забили гол на першій хвилині. Гра давалася, але потім суперник перехопив ініціативу. "Скала" - дуже добротна команда, з хорошими футболістами. Опонент зрівняв рахунок ще в першому таймі - 1:1.

У другому таймі пішли "гойдалки", тим більше ми грали проти вітру. "Скала" створювала нам проблеми після стандартних положень. Тим не менш, ми знову вийшли вперед, правда, через кілька хвилин після цього суперник відновив паритет - 2:2.

Потім у складі "Скали" за другу жовту картку був видалений футболіст, що пішло нам на руку. Ближче до кінця зустрічі ми забили третій гол і знову вийшли вперед. "Скала" знову могла зрівняти, але здорово зіграв наш голкіпер", - зазначив старший тренер "Зорі" Юрій Дудник, повідомляє прес-служба ФК Зоря.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Карпати"
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх