Злата Огнєвіч у Кременчуці доводила жінкам, що «моє тіло - моє діло»

31.10.2019, 12:34 Переглядів: 6 954

 

Українська співачка завітала до кременчужан з концертом

30 жовтня у Міському палаці культури кременчужанам дарувала свої пісні українська артистка Злата Огнєвіч. Співачка виконала як пісні з попередніх альбомів, так і з нового. Також Злата заспівала свою нову пісню «Богиня», яку 25 жовтня презентувала на власному Youtube-каналі. До слова, автор слів та музики «Богині» - Jerry Heil.


- Не треба звертати увагу на гламурщину, яку нав'язують нам. Головне те, що всередині, - сказала Злата перед виконання «Богині».



Своїми вокальними даними вразила Злата, виконавши пісню «One Day». Цю пісню, до речі, співачка виконала на сліпих прослуховуваннях у 2 сезоні «Голосу країни», чим «розвернула» всіх суддів. 



Кілька пісень співачка виконала самостійно, потім «підтягнувся» балет Тоні Руденко - учасниці першого сезону «Танцюють всі». До речі, вчора у Тоні був день народження. Тож танцівницю привітали прямо на сцені: під відомий мотив «happy birthday to you» Злата обіймами привітала Тоню. Потім іменинниці подарували повітряні кульки і торт.


Злата презентувала кременчужанам пісню «Зозуля», проте у новому аранжуванні. Історію, яка передувала створенню аранжування, розповіла Злата.


Нещодавно Злата побувала на гастролях в США. Тоді їй вдалося потрапити на концерт The Rolling Stones.


- Ми потрапили на цей концерт, де в мене народилася ідея щодо наступної пісні «Зозуля», тому що я такий рокер та блюзмен. Америка надихнула на створення нового аранжування для цієї пісні. І для всіх хлопців, які прийшли зі своїми дівчатами і терплять ці соплі-сльози, лунає наступна пісня.


Загалом, на думку автора, концерт вийшов хороший. Злата володіє прекрасним голосом, чудово рухається, спілкується з глядачами та отримує від них відгук. 

Фото: Артем Коваленко
Автор: Євгенія Каблучка Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх