На Полтавщині затримали «медиків», які видурили у 84-річної жінки гроші (додано)

31.10.2019, 12:02 Переглядів: 3 610 Коментарів: 2

 

Двоє чоловіків забрали у жительки Гребінки останні заощадження. Виявили «лікарів» у Полтаві

29 жовтня близько 12.00 на лінію 102 повідомили про грабіж в місті Гребінка. Двоє чоловіків забрали гроші у 84-річної жінки, - йдеться на фейсбук-сторінці Патрульної поліції Полтавської області.


Усім екіпажам Полтавщини були надані орієнтування транспортного засобу та детальний опис порушників, після чого усі правоохоронці розпочали пошуки.


Близько 15.00 у Полтаві екіпаж патрульних помітив автомобіль, який був вказаний в орієнтуванні. Інспектори викликали на місце екіпаж роти тактико-оперативного реагування, після чого спільними зусиллями ймовірних злочинців затримали.


Як повідомив на власній фейбсук-сторінці речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв, чоловіки назвалися пенсіонерці медиками та відібрали у жінки гроші. Їх затримали, чоловіки дають свідчення.


Ймовірно дані особи причетні й до аналогічних злочинів в інших районах Полтавщини. Якщо хтось потерпів від псевдомедиків, дайте знати поліції. Повідомте у найближчий для вас підрозділ або телефонуйте 102, - повідомляє Юрій Сулаєв.


Додано: чоловіки під приводом продажу медичного обладнання шахрайським способом видурили у пенсіонерки 17 000 гривень. Про це йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.


Оперативники та слідчі встановили, що дані особи можуть бути причетними щонайменше до двох аналогічних злочинів, вчинених у Полтаві та Полтавському районі. 


За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Тривають слідчі дії.

 

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Полтавської області, Фейсбук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

325
31 жовтня 2019 13:39

Браво


0 1
0
31 жовтня 2019 14:28

А чего это "медики" приехали без вызова????


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх