Кременчуцьке КП «Теплоенерго» скаржиться: нема грошей...

5.07.2019, 13:36 Переглядів: 2 478 Коментарів: 3

Адмінстрація просить людей погасити борги за тепло і гарячу воду

Керівник комунального підприємства «Теплоенерго» Віталій Одношевний під час засідання штабу з підготовки до зими поскаржився, що в підприємства немає грошей на асфальтування доріг після ремонтів тепломереж. Бо гроші в першу чергу спрямовуються на зарплату.


- Виникають певні питання з асфальтуванням цих робіт, тому що ми намагаємось і дотримуємось вимог чинного законодавства по виплаті заробітної плати. Заробітна плата на нашому підприємстві виплачується вчасно. Затримок на сьогоднішній день немає, з минулого року, - повідомив керівник «Теплоенерго».


Понад 30 мільйонів гривень, за інформацією Віталія Одношевного, заборгувало підприємству за послуги населення. Із них 16 млн грн — борг мешканців Раківки. Проплати в цьому районі нижчі, ніж у інших, зазначив він.


Адмінстрація «Теплоенерго» просить людей погасити борги за тепло і гарячу воду.


До речі, щоб виплатити зарплату працівникам, міська рада виділила «Теплоенерго» додатково 3,2 млн грн, перерозподіливши витрати департаменту ЖКГ.


Нагадаємо, Раківка, мешканці якої погано платять за опалення і гарячу воду, просиділа минулого літа без гарячої води. Працівники КВБЗ навіть приходили до виконкому вимагати її та погрожували перекрити Крюківський міст... Оплата ж за послугу напряму залежить від її якості та умов надання.



Наразі мікрорайон відключений від гарячого водопостачання з 13 травня — аж до 30 вересня. У мікрорайоні реконструюватимуть тепломережу у зв'язку з планами будівництва нової котельні. Проте роботи ще й не почалися: тендер на них у червні не відбувся. Він оголошений повторно. Торги призначені на 16 липня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
5 липня 2019 14:22

все гроши вбуханы в свой добробуд,это не червонец стырить,садись и едь по новостройкам руководства ,плачущим с нехватки копиёк,но по чесноку признавшимся-бонус,бесплатная поездка в Монтевидео,можно семьёй,стибренное тока верни...


8 1
0
5 липня 2019 15:04

А вот и не погасим! Отключайте отопление! Установлю наконец-таки индивидуалку!


8 0
55
5 липня 2019 15:34

Денег нет.. Ну вы там держитесь! И хорошего вам настроения...(с)


7 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх