Депутат вимагає безкоштовні маршрутки для пільговиків у віддалених мікрорайонах Кременчука

24.04.2019, 12:40 Переглядів: 1 821 Коментарів: 2

 

Не всі пільговики можуть скористатися правом на безкоштовний проїзд, оскільки не вистачає транспорту в «звичайному» режимі

На сесії міськради 24 квітня депутат Геннадій Іванян виступив із запитом про пільгові перевезення пасажирів. І навіть поставив питання про звільнення керівника відділу транспорту Руслана Івашини, якщо той не наведе лад у пільгових перевезеннях.


Суть депутатського запиту: пільговики у віддалених мікрорайонах (Раківка, Крюків, Петрівка, Ревівка) не можуть скористатися правом на безкоштовний проїзд, оскільки транспорту в «звичайному» режимі руху або немає взагалі, або не вистачає на маршрутах. Зокрема, не курсує автобус №25 з Раківки до Молодіжного. Мешканці скаржаться, що автобус №2 ходить раз на годину в «звичайному» режимі руху; автобус №4 не курсує з 10.00 до 14.00. Мешканцям району Крюківського кар'єру взагалі практично неможливо скористатися правом на пільговий проїзд.


Депутат Іванян вимагає:

  • надати доручення щодо організації пільгових перевезень;
  • надати розрахунки щодо кількості пільговиків (поінформувати депутатів);
  • у разі заборгованості за пільгові перевезення встановити термін її погашення.

Геннадій Іванян нагадав, що неодноразово виносив пропозицію про запровадження електронного квитка. Це могло б допомогти навести лад у пільгових перевезеннях, обліку пільговиків та оплаті транспортним підприємствам за фактичні перевезення. Проте до цього часу електронний квиток не запроваджений.


Депутати підтримали запит Геннадія Іваняна. Мер міста Віталій Малецький зазначив, що проблему перевезень пільговиків до віддалених мікрорайонів зможуть вирішити комунальні тролейбуси та автобуси, які, зокрема, підуть і в Крюків та на Раківку.


Нагадаємо, поліція теж має питання до компенсації витрат з бюджету за пільгові перевезення та до розрахунків. Порушена кримінальна справа про самоправство в мерії, отриманий дозвіл суду на виїмку документів щодо розрахунків.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
24 квітня 2019 13:39

В этих районах печаль большая с обычными перевозками!!!!Транспорта  нехватает критически.А с льготными вообще.....


1 1
767
24 квітня 2019 16:51

>>Іванян вимагає<<

Это конечно хорошо, что требует. Но я знаю что ему и жителям дальних районов ответят, а ответят словами некого Медведева: Денег нет, Вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья! 


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх