Маленький геній та як зрозуміти маньяка: що почитати на березі Дніпра у вихідні

4.08.2018, 09:36 Переглядів: 2 413

 

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку літніх книжкових новинок

  

У романі Вікторії Горбунової «Мрія про маленьке життя» ви знайдете любов і зневіру, відчай і надію, страшний вирок і відродження – все те, що переживає головна героїня, яка живе поруч з вами. Вона може бути вашою сусідкою або колегою, донькою чи невісткою.

   Це відверта розповідь жінки, яка не скорилась обставинам. Щире зізнання в коханні до життя. Жіночий роман, який примушує замислитися над таїнством народження і смерті.

 


Джон Рэмси Миллер «Последняя семья». Это увлекательный триллер, не уступающий по напряженности «Молчанию ягнят».


«Сначала дети, потом – родители», - таков принцип убийцы, наводящего ужас на американский Юг. У полиции нет ни тени сомнения в том, что происходит – дело рук маньяка. Но остается главный вопрос…

 

По какой логике выбирает преступник жертвы из числа обычных людей? Что подсказывает ему, какая именно семья станет следующей в списке «подлежащих уничтожению»?

 

Чтобы найти этого убийцу, его нужно понять…

 


Книга Роальда Дала «Матильда» - одна з тих книжок, які має прочитати кожна дитина. Недаремно 1988 року її було визнано найкращою в світі дитячою книжкою.


Матильда – геніальна дитина, проте її родичі так не вважають. Для них вона головний біль та зайвий клопіт. І Матильда вирішує перевиховати своїх обмежених і зациклених на собі родичів, а заодно й жахливу директорку школи пані Транчбул.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх