16 км дороги закрили на Полтавщині

21.03.2018, 08:04 Переглядів: 5 901

 

Водіїв прохають врахувати цей фактор і завчасно спланувати свої маршрути

З 10 березня Служба автомобільних доріг Полтавської області закрила рух автотранспорту по автомобільній дорозі загального користування Т-19-04 Білопілля-Терни-Липова-Долина–Гадяч.


Дорога протяжністю 15,9 км в межах Полтавської області ще у 2016 році зазнала суттєвих руйнувань з причини невідповідності міцності дорожнього покриття сучасним навантаженням та потребує проведення ремонтних робіт з підсилення основи.


- На даний час покриття автомобільної дороги повністю зруйноване та не має можливості забезпечити безпечний проїзд автомобільного транспорту. У зв’язку з суцільним руйнування дорожнього покриття автомобільної дороги Т-19-04 Білопілля – Терни – Липова Долина – Гадяч для забезпечення безпеки дорожнього руху та уникнення небезпечних наслідків, Служба автомобільних доріг у Полтавській області з 10.03.2018 закриває рух автотранспорту зазначеною автодорогою, ідеться у повідомленні.


Згідно з даними ProZorro відрізок дороги державного значення відремонтують за 157,1 млн грн. Договір про ремонт дороги уклали з одеською фірмою «Дорлідер» після проведеного тендеру ще у травні минулого року. В базі opendatabot значиться, що ТОВ «Будівельна компанія «Дорлідер» в судовому реєстрі фірма фігурує у 148 судових рішень як господарських так і кримінальних. 


Ось такою запам'ятається дорога водіям:

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Служба автомобільних доріг Джерело відео: Алексей Гузовский
Теги: дорога
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх