UNITEDFORPEACE: 12 кременчужан запрошують відвідати Польщу та Литву

9.10.2014, 14:20 Переглядів: 2 420

Кременчужани з діючими закордонним паспортом віком від 18 до 45 років можуть взяти участь у міжнародному проекті "Польща і Литва: 10 років у ЄС" 

З 6 по 12 листопада українські журналісти, експерти, студенти, юристи, підприємці, державні службовці та митці відвідають Львів, Краків, Варшаву, Каунас, Вільнюс та Київ в рамках кампанії #UNITEDFORPEACE.

 

Про це повідомив Кирил Животовський, виконавчий директор громадської організації "ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР", йдеться у прес-релізі.

 

UNITED FOR PEACE - це ідея створеної нещодавно литовсько-польсько-української бригади (ЛИТПОЛУКРБРИГ). 19 вересня 2014 року Міністр оборони України Валерій Гелетей у Варшаві підписав угоду з міністрами оборони Литви та Польщі про створення спільного військового підрозділу #LITPOLUKRBRIG.

 

Альянс LITPOLUKR запланував проведення більше 20 неформальних зустрічей із громадами Литви та Польщі, відвідання спортивних, культурних та освітніх подій, участь у проектах телебачення та онлайн ЗМІ Польщі, Литви та України.

 

Послами доброї волі Альянсу LITPOLUKR в Кременчуці стали Кирило Животовський та Олег Попенко.

 

Долучитися до презентації кампанії #UNITEDFORPEACE в Кременчуці, ознайомитися із проектом "Жовта зірка" та програмою "100%" ви можете в цю пятницю, 10 листопада, в конференц-залі ТРК ЄВРОПА з 18 до 20 години. Також буде доступна он-лайн трансляція в інтернеті на сайті www.europeanchoice.info

 

#UNITEDFORPEACE в Україні відбувається з нагоди:

Вступу в дію Асоціації України з ЄС (з 1 листопада 2014 року)

Створення LITPOLUKRBRIG 19 вересня ц.р,

Річниці проведення Самміту СхП у Вільнюсі (29 листопада 2013 року)

25-ї річниці акції солідарності народів "Балтійський шлях"

10-ї річниці членства Литви та Польщі у ЄС (з 2004 року)

Дня Незалежності Республіки Польща (11 листопада 2014 року)

25-ї річниці руху "Солідарність" (Польща)

Інформаційна кампанія #UNITEDFORPEACE виконується громадською організацією ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР (м. Київ). Місцевим партнером проекту обрано організацію "СИЛА ЛЮДЕЙ" за сприяння офісу Олега Попенко.

 

"З 2003 року проводиться злагоджена співпраця із партнерами в Кременчуці. Кременчуцький громадський сектор багато чого досяг за останні роки. Зявляються нові політики, які відкрито підтримують ідею "європи", "європейського вибору". Ми в ЄВРОПЕЙСЬКОМУ ВИБОРІ підтримуємо тих, кого знаємо: Василя Гацька, Анатолія Гриценко, Ганну Гопко, Олега Попенко, Вадима Трюхана. Тому для нас це корисний досвід, коли ВСІ разом працюють для змін" - йдеться у заяві поширеною прес-службою ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ (www.e-ukraine.blogspot.com)

 

До 10 жовтня триває реєстрація на участь у проекті "Польща і Литва: 10 років у ЄС".

 

Попередня реєстрація - http://goo.gl/MOYeBP

 

Довідково:

 

"Стратегічною метою альянсу LITPOLUKR є підвищення рівня взаємної довіри та співпраці між країнами. Тому ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР (#UA2030) закликає людей, клуби, неформальні групи, волонтерів та лідерів, освітні заклади, громадські організації, волонтерські рухи, політичні партії, бізнес, міжнародні організації взяти участь в інформаційній кампанії #UNITEDFORPEACE спрямований на популяризацію дружби України з Польщею та Литвою, розвитку бізнесу, співпраці, безпеки та миру", - йдеться у прес-релізі ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ від 1 жовтня 2014 року.

 

В Кремененчуці першим до кампанії долучилися вихованці школи-інтернату ім. Макаренко.

 

Презентація кампанії #UNITEDFORPEACE та альянсу LITPOLUKR відбудеться 20 жовтня у Києві, 10 листопада в Польщі, 25 листопада у Вільнюсі. Відкриття кампанії - 1 листопада.

 

Більше 100 подій заплановані до 10 грудня - Міжнародного дня прав людини в Литві, Польщі та Україні.

 

Кампанія «100%» - це інформаційно-просвітницька інформаційна кампанія кандидата. Головним посланням кандидата є «РОДИНА. ЕНЕРГІЯ. ЄВРОПА». Команда – це молоді освічені люди, що поділяють цінності та ідеї європейського шляху розвитку України, підвищення толерантності та терпимості у суспільстві, динамічних реформ. Презентація кампанії відбудеться 10 жовтня в ТРК «ЄВРОПА». Для отримання запрошення зверніться до офісу кандидата.

Громадська організація "Європейський Вибір" - це неприбуткова громадська організація, створена у місті Кременчук у 2003 році групою однодумців, із приватного сектору. Кожен із нас мав до цього моменту значний життєвий та професійний досвід у державному управлінні, культурі, бізнесі та управлінні суспільним розвитком. ​ Свою місію ми бачимо так - "Інтегрувати Україну до Європейського Союзу через участь українських організацій (неурядових, державних органів та бізнесу), а також безпосередньо українців та українок, у європейських програмах, проектах та ініціативах" ​

 

Бачення організації сформувалося в процесі роботи над проектами з 2003 по 2012 рік. Ми виконали більше 40 проектів із партнерами у Європі та США. Ми донесли наші послання у рамках проектів та програм організації до понад 2 мільйонів Українців. Ми інформуємо людей про реальний стан справ Європи, поширюючи знання та інформацію через сучасні комунікації, надаючи можливість людям подорожувати Європою та світом, використовувати переваги інструментів ЄС.

 

Контакти Альянсу LITPOLUKR в Кременчуці:

 

Олег Попенко

Телефон: (068) 699 79 76

 

Кирил Животовський

Телефон: (050) 308 14 92

 

Електронна пошта: eu4ukr@gmail.com

Гаряча лінія: (068) 699 80 27

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх