У такому вигляді хурму люблять навіть діти, а її корисні властивості та вітаміни зберігаються повністю. Усі поживні речовини залишаються, тож це майже як їсти свіжий фрукт, тільки з цукром
Хурма багата на йод, який необхідний для нормальної роботи щитоподібної залози. Регулярне вживання цього варення — чудова профілактика захворювань щитовидки.
До того ж, такі ласощі покращують метаболізм, виводять токсини і допомагають у разі проблем із травленням.
Однак, у хурми є і протипоказання. Її не рекомендують людям, які перенесли операції на шлунково-кишковому тракті, страждають на виразку шлунка через таніни в складі.
Слід обережно вживати її за схильності до закрепів, діабету та гострих захворювань нирок або сечового міхура.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.