Варення з хурми — знахідка для здоров’я

11.03.2025, 22:00 Переглядів: 585

Варення готується просто і швидко, але воно по-справжньому цінне під час хвороби

 У такому вигляді хурму люблять навіть діти, а її корисні властивості та вітаміни зберігаються повністю. Усі поживні речовини залишаються, тож це майже як їсти свіжий фрукт, тільки з цукром

Хурма багата на йод, який необхідний для нормальної роботи щитоподібної залози. Регулярне вживання цього варення — чудова профілактика захворювань щитовидки.

До того ж, такі ласощі покращують метаболізм, виводять токсини і допомагають у разі проблем із травленням.

Однак, у хурми є і протипоказання. Її не рекомендують людям, які перенесли операції на шлунково-кишковому тракті, страждають на виразку шлунка через таніни в складі.

Слід обережно вживати її за схильності до закрепів, діабету та гострих захворювань нирок або сечового міхура.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх