Як швидко розморозити м’ясо за 10 хвилин: три ефективні методи

9.02.2025, 09:03 Переглядів: 957

Хочете швидко приготувати котлети, ми знаємо, як швидко розморозити м'ясо

Потрібно викласти шматок тушки в глибоку ємність, яка підходить для мікрохвильової печі, і включити режим розморожування.

При його відсутності досить буде вибрати щадний режим готування і поставити таймер на 10 хвилин. По закінченні цього часу ви отримаєте м'який шматочок свинини, яловичини або курки.

Якщо ви з якихось причин не хочете користуватися СВЧ-пічкою, то візьміть звичайний столовий оцет, полийте ним м’ясо та залиште на 10-20 хвилин. Після такого вимочування вам доведеться ретельно вимити тушку, щоб позбутися від запаху і присмаку оцту.

Розморозити м'ясо швидко допоможе звичайна кухонна сіль. Одну столову ложку потрібно розчинити в мисці з холодною водою, занурити в розчин сире м'ясо і залишити на п’ять хвилин, а потім дістати й узятися до готування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 6 лютого 2025)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх