Слуга народу – Полтавщина
Усе про роботу команди Президента в Полтавській області

Олексій Устенко й депутати від «СН» доставили допомогу для Херсона

Депутати «Слуги Народу» з Полтавщини передали допомогу для підтопленого Херсона. Про це повідомив голова обласного осередку «СН», нардеп Олексій Устенко.

«Нещодавно повернулись із Херсона. Нашою партійною командою відвезли людям допомогу. Сьогодні саме в Херсоні проявляється одвічна українська людяність. Рятувальники, військові, поліцейські, медики, влада, волонтери зі всієї країни й сотні звичайних містян. На власних човнах. Під російським вогнем. Рятують, евакуйовують і допомагають. Працюють, як один механізм. Бо ми всі – в одному човні. На шляху до Перемоги!», – зазначив Олексій Устенко.

Він подякував команді, яка разом із ним долучилася до збору та доставки допомоги. Це – депутат Полтавської облради та підприємець Олег Хардін, керівник фракції «СН» у Полтавській міськраді Антон Ярмолюк, депутати від «СН» Лохвицької громади Григорій Шамрицький і Юрій Ус, секретар обласної організації «СН» Валентина Різник.

Олексій Устенко додає, що днями також область доставили до Херсона 13 човнів, 12 мотопомп, мотори, жилети, повітропідігрівники, бронежилети, а також 20 тонн питної води. Окрім того, з обласного бюджету Полтавщини направили 10 млн грн. для ліквідації наслідків катастрофи на Каховській ГЕС.

Теги:

Статті автора

Стань блогером

Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Кременчуцький ТелеграфЪ, напишіть, будь ласка, листа на адресу:

rv.telegraf@gmail.com


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх