Як продовжити «молодість» хребта і суглобів

9.11.2023, 17:00 Переглядів: 1 523

 

Я, Роман Романович - лікар-вертебролог, артролог зі стажем 30 років. Все своє професійне життя я мав справу з хворими хребтами в різних відділах, колінними, кульшовими, плечовими суглобами на різних стадіях їх ураження та старіння.

Кожного дня я вимушений бачити страждання, скарги пацієнтів різного віку. Але найважче в моїй практиці лікаря - це відмова пацієнту у лікуванні. Так, вам не здалося. Саме відмова. Я щиро сподіваюсь, що це будете не ви та не ваші батьки і родичі. Щоб такого не сталося, зробіть малий крок. Зверніться до мене за допомогою вчасно, не тоді, коли навіть хірург не зможе нічого вдіяти і теж відмовить. Шанс повернути здоров'я існує. Не витрачайте час на недієві ліки, альтернативні та нетрадиційні методи лікування. Ви буде розчаровані відсутністю результату. Ефективні, сучасні методи лікування, клінічно досліджені і рекомендовані для проведення дієвої відновлюючої терапії м'яких тканин хребта та суглобів. Це прицільна регенерація уражених хребців, міжхребцевих дисків, тканин суглобів, їх хрящів та інших структур за допомогою активованої тромбоцитарної плазми за власним генетичним кодом пацієнта. 

Є інші можливі шляхи до одужання. Та кожен з них має бути обгрунтовано застосований лікарем вчасно. Вибір метода лікування або застосування комплексної дії кількох методів залежить від отриманої лікарем інформації під час первинної консультації. Всі методи, які я застосовую в лікуванні хвороб хребта та суглобів, це інтенсивні, переважно ін'єкційні процедури селективної дії. Мета мого лікування - відновлення структур хребта та суглобів, що дасть вам можливість безболісно рухатись по життю далі. Запобігти необхідності хірургічного втручання, продовжити молодість опорно-рухового апарату, наскільки це можливо для вашого стану зараз. Дуже багато хвороб, які пов'язані зі станом шийного чи поперекового відділів хребта. Дуже різноманітні скарги пацієнтів. Не "заблукати" в цьому лісі та знайти вірне рішення мені допомагає досвід. Від багатьох хвороб у себе або у родичів можна позбавитись. Лікування в моєму центрі не потребує постійного перебування. Призначені планові процедури лікування проводяться у кабінеті раз на два тижні, протягом яких іде процес відновлення там, де ми його бажаємо отримати. Таких процедур може бути три чи п'ять, в залежності від того, наскільки багато змін у будові хребта чи суглоба вже відбулося. Але крок за кроком ваш стан має покращитись до омріяного здорового, безболісного стану. За потреби негайної допомоги, наявності гострого болю, запалення, набряку, порушення функції, я негайно запропоную вам необхідну швидкодіючу лікувальну процедуру. Достатньо просто запам'ятати цю інформацію та записати собі нотатку:

Якщо проблема з хребтом або суглобом, то мені треба до досвідченого лікаря вертебролога-артролога. Треба не чекати, а найближчим часом звернутись до лікаря-фахівця!

 

Лікар-вертебролог Владимиров Роман Романович проводить прийом у Кременчуці 20 листопада за адресою: вул. Лікаря Богаєвського, 13-А.
Попередній запис на прийом за телефонами: 0664313103; 0734313103

spinanebolit.com.ua

Ліц. МОЗ Украіни АЕ571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх