Як уникнути операції, якщо ваш діагноз – грижа міжхребцевого диска?

16.11.2022, 10:00 Переглядів: 2 560

 

Це «вирок»? Та операції на хребті не уникнути? Складне питання.

Насправді, грижа диска, на жаль, за відносно короткий період навіть самого сучасного консервативного лікування нікуди не подінеться. Просто вона припиняє турбувати завдяки тому, що знімається запалення та набряк тканин. Якщо грижа велика за розміром та стоїть у «невигідному» положенні, то поступово скарги почнуть повертатися. Тому потрібен час та негайний початок лікувальних дій!

Перший крок - протизапальна, протинабрякова ін'єкційна терапія. Робиться вона для того, щоб дати вам можливість зробити другий! Дуже важливий крок. РЕГЕНЕРУЮЧА, ВІДНОВЛЮВАЛЬНА ТЕРАПІЯ!!! Плазмоліфтинг хребта. Ці процедури планові, розтягнуті в часі. Застосовуються на відносно «спокійному» хребті після зняття гострого періоду. Завдяки прицільній ін'єкційній стимуляції м'яких тканин хребта, об’єм грижі зменшується. Процеси руйнації диску зупиняються. Тиск на корінець зникає. Найбільш швидкий ефект у пацієнтів зі «свіжою» грижею, не застарілою, «сухою». Такі сучасні відновлюючи процедури - Плазмоліфтинг, роблять курсами, із перервами 10-14 днів між ними. У перервах пацієнт виконує "домашнє завдання", яке залежить від складності порушень, віку, та супутніх захворювань. Звісно, таке завдання планує лікар на першому або на другому прийомі пацієнта. Якщо йти саме таким шляхом, то з вирогідністю 98% ви вирішите проблеми з хребтом та уникнете безповоротного впливу скальпеля хірурга.

 

Порада пацієнтам: найкраще лікування – своєчасне лікування. Звертайтесь вчасно! Прийом веде саме лікар Владимиров Роман Романович. З його професійним сайтом Ви маєте можливість ознайомитись до прийому за посиланням: www.spinanebolit.com.ua

У Facebook, на сторінці

Телефони для попереднього запису на прийом:

073-431-31-03, 066-431-31-03

Разом ми все здолаємо! Слава Україні!

Наступний прийом лікаря у Кременчуці 19 листопада за адресою: вул. лікаря Богаєвського, 13-А, каб. 104А

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх