Андрій Калінов приєднався до команди «Довіри»: «Розвитку промисловості приділяється недостатньо уваги, це треба змінювати»

5.10.2020, 14:30 Переглядів: 1 599

 

До команди політичної партії «ДОВІРА» приєднався Андрій Калінов – відомий вчений і науковець, який мріє змінити життя кременчужан на краще.

«Довгий час Андрій Калінов займався науковою діяльністю, та був зосереджений саме на наукових аспектах і підготовці наукових кадрів Кременчука. Тепер науковець збирається направити свої сили та знання на вирішення основних проблем Кременчука. Зазначає, що одним із напрямків своєї діяльності він бачить підтримку профтехосвіти та вищої освіти у місті, а також створення програм та заходів, направлених на запобігання відтоку інженерних та наукових кадрів з міста та регіону», - повідомляється на офіційній сторінці «Довіра Полтавщини».


«У країні в цілому та на місцях процвітає корупція, люди втрачають довіру до усіх рівнів влади. Сьогодні недостатньо уваги приділяється розвитку промисловості, як економічної основи держави. Особливо неприпустима така байдужість влади у нашому промисловому місті, що є бюджетоутворюючим не лише для області, а й для держави», – зауважив Андрій Калінов.


До команди «ДОВІРИ» він приєднався, оскільки партія відома на Полтавщині своїми добрими справами, захистом інтересів людей та громад.


«Парламентські партії в тому чи іншому сенсі себе дискредитували. А поміркована патріотична позиція «ДОВІРИ» мені імпонує», – обґрунтував свій вибір політичної сили Андрій Калінов.


Крім цього, важливим фактором приєднання до «ДОВІРИ» стало те, що цю політсилу очолюють народний депутат від 147 округу Олег Кулініч і голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький. А це люди, які є справжніми патріотами свого краю і постійно працюють на його розвиток.


Нагадаємо, що раніше до команди партії «Довіра» приєдналися депутати Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, Інна Авраменко, Олег Діденко, Микола Бондар, Іван Близнюк, Василь Стасовський, Валерій Капленко, Валентин Несен, Володимир Цибенко, Руслан Рогов, Олександр Сухань, депутатка Полтавської міськради і заступниця керівника апарату — керуючого справами виконавчого апарату Полтавської обласної ради Тетяна Паутова та ін.


Також до «Довіри» приєдналися пирятинський міський голова Олексій Рябоконь, мер Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Зінькова Сергій Максименко, лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, міський голова Хорола Сергій Волошин, міський голова Лохвиці Віктор Радько, голова Градизька Мирослав Носа, голова Семенівської ОТГ Людмила Милашевич, заступник голови Оржицької райдержадміністрації Мирослав Боговик, Герой України Тетяна Корост, заслужений працівник промисловості і депутат Полтавської обласної ради двох скликань Віктор Кордубан, заслужений працівник сільського господарства і депутат трьох скликань Миргородської районної ради Володимир Цибенко, громадський діяч Олександр Буцький, голова Диканської райдержадміністрації Євгеній Скиба, директор Історико-культурного заповідника «Більськ» Ігор Корост.


У команді політичної сили також лікар-уролог Юрій Курячий, головний лікар Полтавського онкологічного диспансеру Орест Вовк, ректорка Полтавської державної аграрної академії Валентина Аранчій, директор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського Віталій Зелюк, успішний підприємець та громадський діяч Володимир Опришко, очільник Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України» Сергій Чумак, заслужена працівниця культури України й очільниця відділу інновацій та розвитку Полтавської Торгово-промислової палати Валентина Вождаєнко та багато інших лідерів місцевого самоврядування на Полтавщині.

 

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх