Шановні кременчужани, вітаю вас із прийдешніми святами: Днем міста та Днем машинобудівника!

24.09.2020, 09:00 Переглядів: 3 758

 

Кременчук — це батьківщина машинобудування України, де у кожній родині є працівники цієї галузі. На жаль, машинобудування переживає наразі нелегкі часи, але я впевнений, що ситуація обов’язково виправиться, адже знаю це з власного досвіду, бо все моє життя пов’язане з машинобудуванням.

Історія нашої компанії — Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» почалася 21 рік тому.


Наше підприємство — одне з небагатьох в Україні, яке, спеціалізуючись на реалізації комунальної, дорожньої та будівельної техніки, має свою виробничу базу. Компанія «АЛЬФАТЕКС», розвиваючи та вдосконалюючи власне виробництво комунальної техніки, продовжує й зараз будівництво нових цехів, оснащуючи їх сучасним надійним обладнанням. Не злякавшись викликів часу, ми вийшли на якісно новий рівень розвитку.


 


Власне виробництво комунальної техніки під торговою маркою «АТ» містить: автовишки, сміттєвози, вакуумні, мулососні, каналопромивні, дорожні комбіновані машини на базі різних шасі й самоскидів. Виробничий цикл починається з проектування і закінчується виходом готової автомобіля.


Високої планки вдалося досягти завдяки праці конструкторів, технологів, зварювальників, слюсарів та інших висококваліфікованих фахівців. Саме це дозволяє компанії займати провідні позиції на ринку України серед виробників комунальної, будівельної та іншої автомобільної техніки. Колеги, завдяки вам ми створюємо нові перспективи та надаємо частку вкладу у приріст ВВП нашої держави.


Від щирого серця дозвольте мені побажати кожному з вас успіхів та міцного здоров’я, щастя й добробуту вашим родинам, а усім українським машинобудівним підприємствам — процвітання!


 


З повагою,
директор Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС»
Микола Корецький

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх