Вчора у Кременчуцькому районі дві автівки злетіли у кювет

19.01.2024, 09:32 Переглядів: 733

 

На допомогу виїжджали надзвичайники

Вчора, 18 січня, у Кременчуцькому районі дві автівки злетіли у кювет. Про це повідомили у Кременчуцькому райуправлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася о 15.43, на автошляху між селами Греблі та Товсте через несприятливі погодні умови водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та перевернувся. Рятувальники за допомогою тросу поставили автомобіль на колеса та відбуксирували на безпечну ділянку. На місці працювали надзвичайники 8-го державного пожежно-рятувального поста.

 

Друга ДТП сталася о 12.16, на автошляху поблизу села Кагамлик, через несприятливі погодні умови легковик з'їхав у кювет та застряг. Рятувальники за допомогою тросу відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку дороги. На місці працювали надзвичайники місцевої пожежної охорони селища Градизьк.

Нагадаємо, що цілодобово на зв’язку знаходяться диспетчерські служби, до яких можна звертатися за допомогою: 0674006080 (державні дороги), 0500150233 (місцеві).

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх