П'яний миргородець хотів дати хабара патрульним

9.02.2023, 17:16 Переглядів: 997

 

Керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння

На початку січня 2023 року мешканець Миргорода запропонував працівникам патрульної поліції гроші за прикриття допущеного ним правопорушення. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

Патрульна поліція помітила 39-річного чоловіка, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Тоді правоохоронці склали відносно водія адмінпротокол за ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Через що порушник, намагаючись вплинути на рішення правоохоронців, запропонував хабар за «анулювання» протоколу. Але патрульні поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для документування протиправних дій чоловіка.

Слідчі вручили фігуранту підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 (Пропозиція службовій особі надати неправомірну вигоду за невчинення дій в інтересах того, хто пропонує, з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України.

Довідково. Ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України передбачає штраф у розмірі від 17 тисяч до 68 тисяч гривень або обмеження чи позбавленням волі на строк від 2 до 4 років.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх