На Полтавщині п'яний водій збив Гоголя

31.10.2022, 19:31 Переглядів: 1 619

 

Керманич зніс пам'ятник письменнику у Шишаках

Вранці 30 жовтня на вулиці Корніліча у селищі Шишаки Миргородського району п'яний водій збив пам'ятник Миколі Гололю. За матеріалами Миргородського райвідділу поліції, звернення про пошкодження пам’ятника надійшло до сектору поліцейської діяльності №1 (смт Шишаки) від начальника місцевого відділу культури й туризму.

Працівники сектору реагування патрульної поліції встановили автомобіль ВАЗ 21099, причетний до ДТП, та його водія. Порушником виявився 29-річний місцевий чоловік. У процесі оформлення матеріалів патрульні задокументували той факт, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

Водієві вручили дві постанови про вчинення правопорушень, передбачених ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та іншого майна) та 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, відносно чоловіка склали протокол за ч.4 ст.130 (Вживання алкоголю особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх