Адвокат засудженої за вбивство інструктора на Полтавщині подав апеляційну скаргу

29.10.2021, 10:29 Переглядів: 2 230

 

Під вартою Вероніка Моторіна перебуває від 8 лютого 2020

Адвокат засудженої за вбивство інструктора полтавського тиру Андрій Євдокименко подав апеляційну скаргу. Про це він повідомив телефоном Суспільному

Апеляційну скаргу захист засудженої Вероніки Моторіної подав до Октябрського райсуду Полтави, де тривав судовий розгляд справи. Згідно із списком скарг суду, опублікованих на їхньому сайті, заява надійшла 26 жовтня.

Як повідомив Суспільному Євдокименко, хочуть через апеляційний суд домогтися перекваліфікації справи. Це із частини першої статті Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» на частину першу статті «Вбивство через необережність». Санкція – обмеження волі від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Станом на 28 жовтня заяву не передали до Полтавського апеляційного суду, повідомила Суспільному речниця установи Інеса Прогляда.

Нагадаємо, що Вероніці Моторіній, яку обвинувачували в умисному вбивстві інструктора полтавського тиру у лютому 2020-го, 28 вересня винесли вирок. Її позбавили волі на 15 років. Таке рішення ухвалила колегія суддів Октябрського райсуду Полтави.
За даними правоохоронців, 7 лютого 2020-го року дівчина прийшла до закладу і з пістолета, який належав тиру, вистрелила у 64-річного Сергія Смольянінова. Він загинув на місці.
Під час судового розгляду, Моторіна сказала, що працівника тиру поранила випадково. Цю справу розслідували за частиною першої статті «Умисне вбивство». Санкція – від 7 до 15 років позбавлення волі. Під вартою Вероніка Моторіна перебуває від 8 лютого 2020.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх