Мешканка Полтавщини у кафе побила киянина до втрати свідомості

17.08.2021, 12:01 Переглядів: 3 728 Коментарів: 2

 

У 28-річного хлопця закрита травма грудної клітини, живота, розрив селезінки та нирки

На столичній Оболоні мешканка Полтавщини побила киянина до втрати свідомості. Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, її затримали правоохоронці.

На спецлінію 102 зателефонувала киянка та розповіла, що біля кафе на Оболонській площі відбулась бійка. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події копи з'ясували, що в кафе між двома компаніями відпочиваючих виник конфлікт. Бійку розпочала жінка, яка кілька разів вдарила кулаком одного з хлопців по голові та тулубу. 28-річний киянин впав та знепритомнів, його госпіталізували із закритою травмою грудної клітини, живота, розривом селезінки та нирки.

Співробітники поліції затримали правопорушницю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилась 39-річна уродженка Полтавської області.

Слідчі Оболонського управління поліції повідомили жінці про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Районний суд столиці обрав зловмисниці запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на час досудового розслідування. За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

272
17 серпня 2021 12:21

Фігасе тьотя "відфігачила" мужика... розрив селезінки та печінки... руками - для жінки таке зробити- ще треба попотіти... щось там нечисто...

 

одужання потерпілому.


17 1
540
1
17 серпня 2021 12:27

Цитата: БРАТ

Фігасе тьотя "відфігачила" мужика... розрив селезінки та печінки... руками - для жінки таке зробити- ще треба попотіти... щось там нечисто...

 

одужання потерпілому.

Сто процентов тянет всё на себя. Типа я мать и т.д., а в компании наверняка были судимые, и не раз, которые спецы по разборкам.


15 36

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх