СБУшники тренувалися: на станції «Полтава-Південна» «звільнили» заручників

31.05.2021, 13:45 Переглядів: 1 613

 

У межах навчань перевірялась готовність суб’єктів боротьби з тероризмом протистояти диверсійним і терористичним загрозам

Управління СБУ у Полтавській області 27-28 травня провело спеціальні тренування на території області. У межах навчань перевірялась готовність суб’єктів боротьби з тероризмом протистояти диверсійним і терористичним загрозам.

За легендою учасники навчань мали виявити і знешкодити вибухові пристрої у Лубенському управлінні газотранспортних систем ТОВ «Оператор ГТС Україна» та у полтавському Палаці дозвілля «Листопад». Крім цього, правоохоронці звільнили заручників на станції «Полтава-Південна» Регіональної філії «Південна залізниця».

Спеціальні тренування проводилися в умовах, що максимально наближені до реальних, спільно з працівниками обласних ГУ ДСНСУ, ГУ Нацполіції та служб охорони задіяних підприємств і закладів, де проводилася перевірка злагодженості дій суб’єктів боротьби з тероризмом.

За результатами навчань проведено наради з керівництвом підприємств, закладів, було розглянуто проблемні питання і надано відповідні рекомендації задля усунення недоліків. Також проведено додаткові інструктажі щодо алгоритму дій у разі настання надзвичайної ситуації, чи виявлення вибухонебезпечних предметів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх