Під Кременчуком померла орендована кобила: в соцмережах пишуть, що тварину заморили голодом (доповнено)

23.04.2021, 08:50 Переглядів: 4 287

 

Поліція розбирається у справі

22 квітня у спільноті h.kremenchug з'явилось повідомлення про те, що у Садках господарі знущаються над кіньми: прив'язали їх ланцюгами, не годують, не напувають і не лікують. Одна кобила померла, а ще троє - у поганому стані. У грудні від них втік поні і потрапив під машину. Тоді його, нібито, замість лікування здали на м'ясо.


 


Як повідомили у пресслужбі поліції, правоохоронці зреагували на інформацію в соцмережах і вночі на місце виїхали слідчі. Поліцейські поспілкувалися з дівчатами, які тримали коней. Тварин вони взяли в оренду у дніпропетровської фірми. Одна кобила хворіла, тож її припинали, щоб ставити крапельниці. За словами жінок, лікування не допомогло і тварина померла. Інших коней повернули орендодавцю.


Раніше заяв про поліцію про жорстоке поводження або неналежне утримання тварин не надходило. Тепер у справі розбираються поліцейські районного відділення, які і встановлять всі обставини події.


 


Доповнено:


У відділі комунікації поліції Полтавщини повідомили, що на даний час інформацію зареєстровано, триває перевірка викладених в публікації обставин, а також встановлюється причина смерті тварини.


Попередньо відомо, що кобила разом з іншими двома тваринами утримувалися 20-річною та 18-річною місцевими мешканками. За однією з версій, яку розглядає поліція на підставі зібраних даних, кобила могла померти через захворювання, від якого її тривалий час лікували орендатори.  


- Для прийняття правового рішення, нам належить перевірити договірні зобов’язання сторін, а також інші обставини, пов’язані з цим фактом. Саме реалізацією цих завдань наразі займаються працівники поліції, - повідомив Андрій Власенко, керівник відділення поліції №2 Кременчуцького райуправління.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх