В Миргороді поліцейські викрили двох наркотоваришів, які напродавали на 450 тисяч гривень

11.02.2021, 19:04 Переглядів: 2 222

 

Зловмисникам загрожує до 10 років за ґратами з конфіскацією майна

На Полтавщині поліцейські викрили двох товаришів у системному збуті наркотиків та психотропів, повідомляє пресслужба поліції.


Наркотики та психотропи спільники збували безконтактним методом на території області та пропонували своїм клієнтам широкий їх спектр. Вартість вилучених у них речовин за цінами «чорного» ринку перевищує 450 тисяч гривень.


Працівники полтавського управління Департаменту боротьби з наркозлочинністю отримали інформацію про незаконну діяльність двох мешканців Миргорода у грудні. 


За словами начальника управління боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області Сергія Циганенка, 25-ти та 29-річні наркоділки налагодили канал збуту через інтернет:

«Правопорушники приймали замовлення, пакували заборонені речовини на дрібні дози та робили закладки на території міста та прилеглих населених пунктах. Координати з місцем знаходження речовин надсилали клієнтам після перерахування грошей за товар на електронні гаманці».


Правоохоронці провели кілька санкціонованих обшуків, під час яких виявили пакети з амфетаміном, канабісом, «Альфа PVP» та пігулки екстазі. Також вилучили електронні ваги, мобільні телефони, листівки з рекламою наркокрамниці, банківські картки та фасувальні матеріали. Крім того, правоохоронці встановили місця закладок, які зловмисники вже встигли зробити.


Наразі обом чоловікам слідчі поліції готуються вручити підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


За чинним законодавством зловмисникам загрожує до 10 років за ґратами з конфіскацією майна.


Теги: наркотики
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх