Знайшли тіло останнього чоловіка, який потонув після перекидання човна на Дніпрі

8.05.2020, 15:32 Переглядів: 6 500

 

Загиблий був 39-річним мешканцем Києва

7 травня близько 12.00 під час пошуково-рятувальних робіт в акваторії річки Дніпро нарешті знайшли тіло останнього зниклого 39-річного чоловіка, мешканця Києва, який потонув після перекидання човна на Кременчуцькому водосховищі. Про це повідомив Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОДА.


Нагадаємо, 25 квітня поблизу заповідного урочища «Жовнінські острови» перекинувся металевий моторний човен, в якому знаходилися четверо чоловіків. Один з них самостійно дістався берега та повідомив про дану подію. 27 квітня виявили тіла двох зниклих осіб.


За інформацією ГУ ДСНС у Полтавській області, для проведення пошуково-рятувальних робіт щодня залучалися близько 30 чоловік, 5 плавзасобів та 8 одиниць техніки (від ДСНС 20 людей, рятувальний катер та 6 одиниць техніки).


Пошуки тривали протягом 13 днів. Участь у них брали місцеві мешканці, рятувальники, водолази, правоохоронці Полтавської та Черкаської областей.


На місці події працювали також психологи ГУ ДСНС України у Полтавській області. Увага психолога зосереджувалася на роботі з рідними та друзями постраждалих, адже люди, що потрапили в надзвичайну ситуацію, знаходилися в особливому стані і потребували підтримки.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх