Кіборг та його "Бубусік": відремонтували, вручили, провели (ЗВІТ)

6.04.2016, 16:00 Переглядів: 3 115

Кіборг та його "Бубусік": відремонтували, вручили, провели

Гроші на ремонт автомобіля бійця збирали усім Кременчуком

6 квітня відремонтований "Бубусік" (Hyundai H-200), який побував у пекельних точках війни, передали кіборгу Андрію на території ВД “Приватна газета”. Гроші на ремонт двигуна збирали всім Кременчуком.

 

- В районі селища Желанне (Донецької області) попав під обстріл. Тоді відвозив допомогу від кременчужан, які принесли в Телеграф, - розповів Андрій, як машина побувала під обстрілами. - З посадки відкрили вогонь. Одна з куль потрапила в сидіння для пасажира, інша - в двері. Добре, що там ніхто не сидів.

 

Весь період легендарної оборони аеропорту Андрій, 242 дні оборони з короткими перервами, на особистому Hyundai привозив воду та їжу побратимам.

 

Двічі волонтери міста перебирали автомобіль, але двигун не витримав.

 

 

Андрій дуже вдячний кременчужанам за допомогу. Адже з цією машиною він пройшов пекельні бої в Іловайському котлі та Дебальцеве. Саме ремонтуючи свій Hyundai Андрій отримав повістку, і не вагаючись разом зі своїм авто відправився на війну захищати Україну.

 

 

- Коли лагодив машину, прийшла повістка. Одразу потрапив до Іловайська. Згодом було Дебальцево, Донецький аеропорт, - розповів кіборг Андрій. - Спасибі, ви навіть уявити собі не можете, що для мене значить ця машина.

 

Кіборг поділився, що червоний колір свого "друга" не буде змінювати, адже він щасливий. “Побратими називають його “червоним пятнишком” на полі”, - поділився боєць.

 

Завдяки кременчужанам зібрали 29.614 грн. Остаточна сума ремонту затягнула до 49,630 грн.

 

"Киборг уехал в родную 93-ю бригаду на своём боевом "корче". Отремонтированном, вылизанном с любовью и старанием, как Ferrari саудовского шейха:) Кто смог приехать посреди рабочего дня - спасибо, уважили бойца. С чистой совестью исполненного долга обнял его от вашего имени, напоил кофейком на дорожку, проводили. Если честно, трезвым рассудком я не верил, что нам удастся выполнить такую тяжёлую задачу. (Ха! Янык тоже не верил, что люди на Майдан выйдут:) У нас получилось. Хорошее дело получилось. Наше общее "спасибо" настоящему Воину-защитнику. 
Как и обещал, выкладываю скрины ремонтников (по запчастям) и общую картину затрат. "Хвостик", что остался (13.630 грн) буду преодолевать собственными силами и помощью близких друзяк. Всё будет Украина!" С.Кулясов

 

Отчет

 

Кіборг та його "Бубусік": відремонтували, вручили, провели


Кіборг та його "Бубусік": відремонтували, вручили, провели

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх