На Полтавщині через снігопад обмежили рух на дорогах (відновили)

8.02.2021, 11:01 Переглядів: 4 091

 

Обмеження насамперед стосуватиметься великовантажного і великовагового транспорту та автобусів

Станом на 8.00 на території Полтавщини проїзд всіма автошляхами державного значення повністю забезпечений. Але, як повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області, якщо опади стануть інтенсивнішими, можливе тимчасове обмеження руху на окремих дорогах.


Обмеження насамперед стосуватиметься великовантажного і великовагового транспорту та автобусів. Про їх введення повідомлять додатково. Водіям великогабаритного транспорту радять користуватися майданчиками для відстою, розташованих вздовж державних доріг. Для зручності всі вони відзначені на Google-мапі.



Наразі у роботі на дорогах задіяні 43 одиниці техніки та 54 людини, а в чергуванні знаходиться ще 57 машин та 72 людини. Співробітники Служби автомобільних доріг працюють на автодорогах:

  • М-03 Київ-Харків;
  • М-22 Полтава-Олександрія;
  • Н-31 Дніпро-Решетилівка;
  • Н-08 Бориспіль-Маріуполь.

У разі ускладнення руху на автомобільних дорогах державного значення телефонуйте до диспетчерської служби за номером 050 409 80 01 (цілодобово).


Додано:


З 13.00 8 лютого вводять обмеження руху на автомобільних дорогах М-03 Київ-Харків та Н-08 Бориспіль-Маріуполь в межах Полтавської області для вантажних та великогабаритних автомобілів в напрямку Києва. В'їзд вантажного транспорту до Києва буде заборонений з 15.00.


Додано:


9 лютого з 15.10 скасували обмеження руху для вантажного та великогабаритного транспорту на автодорогах М-03 Київ-Харків та Н-08 Бориспіль-Маріуполь.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх