Історія успіху роботи в команді «сталевих звірів»: від зварювальника до майстра

8.02.2021, 11:00 Переглядів: 1 566

 

На заводі причепів "Лев" у Кременчуці налагоджені всі етапи підготовки та обробки сировини, виготовлення та збирання причепів, підготовка, продаж і сервіс.

Кременчуцький завод причепів "ЛЕВ" - це виробничо-торгове підприємство, яке має більше ніж 25-ти річний досвід роботи. Підприємство спеціалізується на виробництві та реалізації вантажних легкових автопричепів, лафетів, причепів під генератори, човни, для перевезення катерів торгової марки «Лев», до легкових автомобілів, мікроавтобусів і міні-вантажівок загальною вантажопідйомністю до 3,5 тонн.


 


Підприємство «сталевих звірів» навіть у час пандемії коронавірусу є надійним і стабільним роботодавцем в Україні. До роботи залучають найкращих фахівців і співробітників різних професій.


 

Працівниця відділу кадрів Анна розповіла, що на заводі стабільна заробітна плата, за необхідності у перший місяць роботи працівнику виплачують аванс.


- Обіди у нас безкоштовні. З 12 до 13 години для всіх працівників перше й друге, - зауважила дівчина, розповідаючи про переваги роботи на заводі причепів "Лев". - Навіть у важкий час карантину є можливість працювати й заробляти.



Також від керівництва підприємства виписують премії за злагоджену роботу, ще є заохочення за ініціативність. Так один з менеджерів встановив рекорд на заводі причепів "Лев", продавши 100 причепів за місяць.


 

Для працівників пропонують комфортні умови праці, як для сімейних пар, так і для чоловіків та жінок, які готові переїхати. Крім працевлаштування, зайнятості та доходу працівникам можуть надати житло (приватний будинок з ділянкою). Працюючи на заводі причепів "Лев", ви можете реалізувати себе і розвиватися у дружній і креативній сім'ї.


 

32-річний Сергій власним прикладом доводить, що за півтора роки можна стати помічником бригадира. Чоловік за освітою геодезист, проте погодився на пропозицію друзів «з нуля» освоїти нову професію. Спочатку працював зварювальником, згодом слюсарем, і знає всі процеси виготовлення причепа.


- Навчався тут «з нуля». Спочатку було важко, але головне - запам'ятовувати. До моїх обов'язків входить: нарізати метал, підготовити його для зварювання, а після робіт обробити зварювальні шви. Зараз в цеху працює шість зварювальників, і кожного треба зайняти роботою,

- поділився помічник бригадира заводу причепів "Лев" Сергій.


Завод причепів "Лев" шукає найкращих фахівців:
- Майстрів на виробництво на 2-у зміну (2 особи)
- Завгоспа
- Зварювальників 5-6 розряду (6-8 осіб)
- Оператора-касира
- Водіїв вантажного авто зі всіма категоріями (2-3)
- Постачальників виробництва
- Менеджерів з досвідом та великим бажанням заробляти (6-10 осіб)
- Помічника начальника відділу кадрів
- Водіїв зі своїм легковим авто
- Складальників (4-8 осіб)
- Комірників збуту з досвідом роботи
- Електриків для 2-ої зміни
- Малярів на чорну малярку для 2-ої зміни
- Малярів на порошкову малярку для 2-ої зміни


  

Наша місія: максимальна якість обслуговування за мінімальної ціни!


Понад 166 видів причепів нараховує модельний ряд заводу причепів "Лев". Тому фахівці завжди готові допомогти Вам підібрати оптимальний причіп Лев конкретно для ваших потреб і вимог, враховуючи модель і вантажопідйомність вашого автомобіля.


www.tdkremin.com.ua
www.lev.ua
www.levpricep.com.ua


Ми працюємо для Вас!

Ми виробляємо для Вас щастя!

Хочеш стати частиною величезної родини «сталевих звірів» - телефонуй!


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх