«Європейська Солідарність» висунула кандидатів в депутати Кременчуцької міської ради та кандидата на посаду міського голови

21.09.2020, 16:30 Переглядів: 7 358

20 вересня відбулася конференція Полтавської територіальної організації ПП « Європейська Солідарність» з висунення кандидатів рад різного рівня та на посади міських голів Полтавщини. Участь у конференції взяли 23 делегати з усієї області.

«Наші списки складаються з тих людей, які не зможуть продатися , які розуміють, що таке державні цінності. Це мають бути люди, які будуть займатися розбудовою наших партійних осередків» - зазначила у своїй промові голова Полтавського територіальної організації ПП «ЄС» Ніна Южаніна.


Делегати конференції підтримали рішення про висування майже 1400 кандидатів до рад різного рівня та на посади міських , сільських та селищних голів Полтавщини. З них 71 кандидат в депутати Полтавської обласної ради, 42 до міської ради Кременчука. 5 кандидатів висунуто на посаду міського голови Полтави, Миргороду, Лубен, Карлівки та Кременчука. Наше місто у виборчих перегонах представлятиме екс-заступник мера, керівник Водоканалу Горішніх Плавнів Сергій Ярош.


Він перший у єдиному виборчому списку політичної сили «ЄС» Кременчуцької міської ради. У оновленому переліку відомі громадські діячі, волонтери, соціально-відповідальні підприємці, лікарі: Лариса Гориславець, Катерина Мусієнко, Богдан Лазоренко, Вадим Українець, Ірина Зінченко, Андрій Степаненко, Віталій Котляр, Михайло Жаденов, Валентина Магда.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх