За п'ять місяців у ДТП на Кременчуччині загинуло 11 людей

12.06.2023, 07:08 Переглядів: 1 521

Люди гинуть та травмуються через недотримання правил дорожнього руху

За 5 місяців 2023 року, у Кременчуцькому районі сталося понад 80 дорожньо-транспортних пригод. З них найбільша кількість – 16, зареєстрована у січні.

Про це повідомили «Кременчуцькому Телеграфу» у пресслужбах Кременчуцького райуправління поліції та Батальйону патрульної поліції Кременчука.

Які причини ДТП з постраждалими

Найпоширенішими причинами ДТП з постраждалими у Кременчуцькому районі стали перевищення швидкості, порушення правил маневрування та проїзду перехресть, керування транспортним засобом у нетверезому стані, перехід дороги у невстановленому місці, порушення техніки безпеки пасажиром.

– В осінньо-літній період найчастіше учасниками ДТП є мототранспорт та велотранспорт. Основна причина – порушення швидкісного режиму, яка надалі тягне за собою зіткнення із транспортними засобами, – розповіла пресофіцерка Кременчуцького райуправління поліції Анна Васенко.

Смертельні ДТП

З січня по червень у Кременчуцькому районі сталося 8 ДТП, в яких загинуло 11 людей. Інформацію про декілька з них ми знайшли у нас на сайті.

Ця ДТП сталася 31 січня у Кременчуці. Автомобіль зіткнувся з велосипедистом, внаслідок цього останній помер на місці.

11 лютого, між Горішніми Плавнями та селом Салівка, на неосвітленій ділянці дороги водій автомобіля зіткнувся з іншим. Внаслідок ДТП водій першого автомобіля від отриманих травм загинув на місці.

9 квітня, у Кременчуцькому районі мотоцикліст з'їхав з дороги та зіткнувся з електроопорою. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

15 травня, на виїзді з Кременчука зіткнулися мопед, автомобіль ВАЗ та автомобіль «Волга». В результаті ДТП загинула жінка-водій автомобіля ВАЗ.

– Аби уберегти себе від ДТП, дотримуйтеся правил дорожнього руху. Будьте чемними на дорогах, дотримуйтеся дистанції та не сідайте за кермо напідпитку, – зазначила пресофіцерка Батальйону патрульної поліції Кременчука Вікторія Соляник.
Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх