На виїзді з Кременчука сталась смертельна ДТП (доповнено)

15.05.2023, 21:41 Переглядів: 8 348

 

Рух ускладнений

15 травня, близько 20.00 на виїзді з Кременчука на трасі М-22 Полтава-Олександрія, поблизу Рокитного сталася ДТП. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції.

 

Зіткнулися мопед, автомобіль ВАЗ та автомобіль «Волга». В результаті ДТП загинула жінка-водій автомобіля ВАЗ.

На даний час рух в напрямку Полтави ускладнений.

Патрульні поліцейські регулюють рух. На місці аварії працюють слідчі. Встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 
Доповнено:

Рятувальники встановили, що сталася дорожньо-транспортна пригода сталася за участі автомобіля ВАЗ 2106, ГАЗ 31105 та мопеда.

Рятувальники відключили акумуляторні батареї автомобілів та, використовуючи аварійно-рятувальне обладнання, провели деблокування тіла загиблої жінка (водійки автомобіля ВАЗ 2106) та травмованого водія автомобіля ГАЗ 31105.

Травмованого водія автомобіля ГАЗ 31105 та водія мопеда з численними травмами було госпіталізовано до реанімаційного відділення ЛІЛ «Кременчуцька».

 

Доповнено:

Як повідомили у пресслужбі поліції, ГАЗ-31105 керував 39-річний мешканець Кременчуцького району, а 45-річна водійка ВАЗ-2106, також місцева, загинула на місці.

Двох пасажирів автомобіля ГАЗ-31105, 29 та 27-річного, з різними тілесними ушкодженнями госпіталізували. 30-річний водій мопеда не постраждав.

За даним фактом, слідчими слідчого управління поліції ГУНП, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286  (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Теги: ДТП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх