З08 повісток видали за чотири дні кременчужанам на вулицях

1.06.2023, 11:48 Переглядів: 25 341 Коментарів: 4

Військкомат виконує планові завдання вищого керівництва

У Кременчуці на вулицях масово роздають повістки. Містяни повідомляють, що представники військкоматів разом із правоохоронцями у понеділок, 29 травня, видавали чоловікам повістки біля «Маркетопта» на Академіка Маслова, у вівторок на підприємствах міста: КЗТУ, м’ясокомбінаті та інших.

Сьогодні, 1 червня, зранку люди у військовій формі зупиняли машини на блокпосту біля Крюківського мосту на зупинках громадського транспорту у центрі міста.

Інформацію про видачу повісток на вулицях міста «Кременчуцькому Телеграфу» підтвердив керівник Кременчуцького районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки (ТЦК та СП колишній військкомат) полковник Роман Сушко.

Це дійсно так. Ми виконуємо планові завдання вищого керівництва, сказав Роман Сушко. Із понеділка ми видаємо повістки у громадських місцях.

За словами Романа Сушка, від понеділка, 29 травня, кременчужани призивного віку отримали 308 повісток. Минулого тижня жодної. 

Скільки за планом мають вручити повісток невідомо, у країні воєнний стан. 

Військові акцентують, що мобілізація не припиняється від 24 лютого 2022 року, хвиль мобілізації зараз не передбачено. 

Плани призовів у військкоматах є, але інформацію розголошувати не можна

Нагадаємо, у січні 2023 року також вручали повістки на вулицях міста безпосередньо представниками  РТЦК та СП. Правомірність процесу контролювали представники Національної поліції. Тоді військові пояснювали, що це не якесь ноу-хау вручають повістки військовозобов'язаним за місцем роботи, адресою або на блок-посту при працівнику Нацполіції, коли перевіряють дані.

Якщо відсутній військовий квиток, людина також може отримати повістку для того, щоб прийшла і її перевірили у базі. Такі заходи відбуваються по всій країні. Вони не порушують права людей.

У Кременчуцькому районі масово роздають повістки: Лунін каже — нічого надзвичайного 

Нагадаємо, що під час воєнного стану, українці повинні мати при собі документи, які посвідчують особу. У місті працюють патрулі поліції, які мають право перевірити ваші документи.

Автор: Ольга Мінчук Фото: фото з архіву Телеграфа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

4 360
1
1 червня 2023 12:45

"вручають повістки військовозобов'язаним за місцем роботи" так є військово-обликовий стіл на підприємстві, там всі данні є. Роботодавець повинен видати ту бумагу своему працівнику. Нашо встраювати шапіто біля прохідних заводів, хапати за руки? Кловани, поїдьте батальон монако поверніть, арестовічей різних по світу , зеслугі потікали, та продалися цапам. 


124 15
417
1 червня 2023 15:14

Коли там буде найближчий виступ кварталу 95, чи інших гумористів? От там і вручайте.


77 7
738
1
1 червня 2023 19:55

бачила двох бугаїв, що прийшли з повістками в мій під.їзд. Ці дядьки  ногою танк зупинять, а вони ходять і бумажечки розносять. 


63 4
5
2 червня 2023 23:49

а до міськвиконкому не донесли? бумага закінчилась?


14 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх