На 5 мільйонів гривень збільшили фінансування програми «Полтавський спротив»

11.06.2022, 13:38 Переглядів: 1 836

 

Додаткові кошти підуть  на закупівлю необхідних матеріально-технічних засобів для Полтавського обласного та районного територіальних центрів комплектування і соцпідтримки, а також частини місцевої тероборони


Складну ситуацію на фронті та необхідність посилення Сил оборони України було розглянуто на засіданні Полтавського міськвиконкому. У результаті  посадовці на 5 мільйонів гривень збільшили регіональну програму «Полтавський спротив».

Зокрема, ретельно вивчивши всі потреби наших армійців, у міськвиконкомі суттєво підкорегували свої попередні плани. Тож, відтепер програмою передбачено, що протягом трьох років, до кінця 2024-го, на підтримку бойової та мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань мають витратити 73,5 мільйона гривень.

Так, додаткові кошти підуть  на закупівлю необхідних матеріально-технічних засобів для Полтавського обласного та районного територіальних центрів комплектування і соцпідтримки, а також частини місцевої тероборони.

За словами командування Полтавського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки, грошові надходження вкрай необхідні для виконання заходів щодо посилення потенціалу декількох колективів Збройних Сил України, а отже — зміцнення обороноздатності всієї держави.

У військовій установі додали, що, зважаючи на важливість даного питання, кошти для придбання необхідного майна надійдуть у максимально короткий термін.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх