«Кубок Хатіко»: приз глядацьких симпатій від читачів «Телеграфа» отримало 140 собак

11.06.2019, 10:01 Переглядів: 4 433

 

Не дивуйтеся: чудові три мушкетери та їхнє оточення представляли всіх вихованців «Спецсервісу»

Знайомтеся ще раз: на цьому фото — працівники КП «Спецсервіс-Кременчук» тримають на руках своїх переможців — учасників благодійного костюмованого параду тварин «Кубок Хатіко». Адже вони, перевтілившись у героїв та героїнь роману Дюма «Три мушкетери», заслужено завоювали приз глядацьких симпатій від «Телеграфа» та нашого постійного спонсора собачого конкурсу краси — зоомагазину «Мадагаскар», який надав сертифікат на 500 гривень.


 


Зазвичай ми вручаємо приз у редакції, та цього разу, зважаючи на особливих переможців, вирішили показати їх без костюмів: вони все одно чудові і чекають на добру родину.


 


Ліворуч на руках — поважна Лукерія Степанівна. Вона на параді грала чоловічу роль короля Людовіка ХІІІ. Свого часу вона, явно домашня але викинута, ледь не замерзла взимку — та підібрали волонтери.


 


На руках у керівниці «Спецсервісу» Марини Кожушко — пустунка Ніка (на параді вона була у ролі Міледі).


 

На фото є ще одна Маринка — на честь керівниці «Спецсервісу» працівники назвали руду вихованку (на загальному фото праворуч). Пані Марина не ображається. Її тезку Маринку свого часу доправили до «Спецсервісу» з двома травмованими лапками. Але ветеринари зробили чудо — і тепер Маринка жвава та весела. 


Від організаторів благодійного параду «Кубок Хатіко» кубок та грамоту вручила Інна Тертична.


- Дуже раді вітати «Спецсервіс», ви подарували справжнє свято всім чудовими костюмами! Бажаю процвітання, а вашим вихованцям — знайти родину, - каже пані Інна.


Дійсно, родина — це саме те, що потрібно кожній тварині в «Спецсервісі»: а це 140 собак і 27 котів. Близько 100 з тварин уже старожили притулку.


 


- Кожній тварині потрібен господар. Старожили в притулку тому, що їх не можна випускати на вулицю з тих чи інших причин: або великі собаки, і люди бояться агресії (але це будуть добрі охоронці), або собаки колись уже покинуті людьми, або інваліди. Ці тварини лише чекають добрі руки. Іншого шляху залишити «Спецсервіс» у них немає. У нас не дуже хороші умови для постійного проживання (немає травички, землі, немає території для вигулу), і тому ми дуже хотіли б знайти господарів своїм собакам, - каже Марина Кожушко.
 



Може, у клітці ваш майбутній друг?


 


Нещодавно волонтери знайшли цуценят, викинутих у мішку. Вони ще зовсім малі, їх годують із пляшечок, як немовлят. Пляшечки та дороге дитяче харчування для малюків принесли небайдужі кременчужани, відгукнувшись на пост Марини Кожушко у соцмережі.


 


- Я дуже щаслива, що в нас такі люди. Мені інколи здається, що вони здатні й Луну з неба дістати для бездомних собак, але що особливо потрібно нашим тваринам — так це родина, - підкреслює Марина Кожушко.



Вона наголошує, що у «Спецсервісі» не пристосовані умови для цуценят. Зараз їх тримають у побутовій кімнаті та шукають волонтерів, які візьмуть малят на перетримку.

Де знайти собі друга

Адреса КП «Спецсервіс-Кременчук»: вул. Горького, 48/75

067 203 21 97 - черговий телефон

098 779 54 42 - Кожушко Марина Володимирівна, начальник служби відлову та утримання

Приходьте – і підшукайте собі друга! Або допоможіть тваринам: принесіть сухий корм чи зробіть пожертву.


Допомога чотирилапим

Одержувач: КП «Спецсервіс-Кременчук»

Код: 32275620

Банк одержувача: АТ «УкрСиббанк»

Р/р 2600 255 261 2200

МФО: 351005

Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога на утримання та лікування тварин


Автор: Тетяна Донченко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх