Бездомні учасники собачого параду у Кременчуці шукають господарів

5.06.2019, 13:32 Переглядів: 2 862

 

Знайди собі друга: може, хтось із них причепурився та чекає саме на тебе? 

1 червня у Кременчуці вже втретє відбувся благодійний парад тварин «Кубок Хатіко», головною метою якого є допомога безпритульним тваринам КП «Спецсервіс-Кременчук». Нагадаємо, для вихованців комунального притулку під час параду зібрали 4 555 гривень. Але є ще одне завдання - знайти тваринам добрих господарів, а вони віддячать своєю вірністю. 


Хатіко — це пес, який став символом вірності та відданості в Японії. Йому навіть встановили пам’ятник на станції Сібуя. Хатіко приходив щодня зустрічати господаря з роботи. Але одного разу хазяїн не вийшов із потяга, бо помер на роботі від інсульту. Та пес до останнього дня, протягом 9 років, у той самий час приходив на станцію…


У КП «Спецсервіс-Кременчук» є подібні історії. Але, на жаль, не завжди господарі віддячують псам такою ж відданістю. Але ці собаки заслуговують на нову родину. Придивиться, можливо, вони чекають саме на вас? 



 

Чорнушка

Це - Чорнушка, вона у костюмі гвардійця короля. Нещодавно її знайшли на вулиці Бетонній. Ймовірно, собаку просто висадили з машини. Вона чекала біля дороги майже тиждень, що господарі повернуться і заберуть - аж доки її не забрали до притулку.  


Дана

Це – Дана у костюмі Кармен. Вона жила у притулку, потім її забрала звідти літня жінка, яка дуже любила Дану. Та нещодавно старенька померла, а собака досі живе у порожній садибі. Її годують волонтери. На парад Дану збирала волонтер Людмила Абрамова з надією, що красуню в образі Кармен помітять та заберуть. 


Аля

Аля тепер королева – вона в образі Анни Австрійської. На долю цієї маленької тваринки перепало багато лиха: господарі її дуже били. Собаку знайшли знесиленою на ланцюгу та забрали до «Спецсервісу», а звідти на перетримку взяла волонтер Ольга Трушевська. В пані Ольги у приватному будинку вже живе чотири собаки та півсотні котів Алі шукають постійних господарів.


КП «Спецсервіс-Кременчук» привів на парад 11 чотирилапих вихованців притулку. Лише один із них тепер має дім - Коляна (на параді він був у костюмі Д'Артаньяна) забрала собі заступник директора КП «Спецсервіс-Кременчук» Марина Кожушко. Інші чекають...


Де знайти собі друга

Адреса КП «Спецсервіс-Кременчук»: вул. Горького, 48/75

067 203 21 97 - черговий телефон

098 779 54 42 - Кожушко Марина Володимирівна, начальник служби відлову та утримання

Приходьте – і підшукайте собі друга! Або допоможіть тваринам: принесіть сухий корм чи зробіть пожертву.


Допомога чотирилапим

Одержувач: КП «Спецсервіс-Кременчук»

Код: 32275620

Банк одержувача: АТ «УкрСиббанк»

Р/р 2600 255 261 2200

МФО: 351005

Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога на утримання та лікування тварин


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх