Кількість отримувачів субсидій у Кременчуці зменшилася вдвічі

21.12.2018, 07:40 Переглядів: 6 241

 

Судячи зі статистики, багато хто з тих, хто не зміг скористатися субсидією, переходять на пільги

У Кременчуці в цьому опалювальному сезоні вдвічі зменшилася кількість отримувачів субсидій (порівняно з минулорічним показником). Така інформація прозвучала 20 грудня на засіданні бюджетної депутатської комісії. Комісія погодилася на перерозподіл коштів департаменту соцзахисту населення: зменшення фінансування на субсидії, але збільшення — на пільги на житлово-комунальні послуги.


Як повідомила директор департаменту соцзахисту населення Марина Доценко, на сьогодні кількість отримувачів субсидій у місті складає


близько 30 тисяч,


тоді як раніше цей показник доходив до 64 тисяч субсидіантів. Нагадаємо, КМУ у цьому році суттєво змінив Порядок призначення субсидій, ввівши низку обмежень: зокрема, субсидія не призначається, якщо доходи нижчі за мінімальну зарплату; якщо не сплачений ЄСВ (з вини працівника), є й інші обмеження.




Водночас у місті збільшилася кількість тих, хто користується пільгами на житлово-комунальні послуги: з 4,5 тисяч у минулому році до майже 12 тисяч на сьогодні. Судячи з цієї статистики, багато хто з родин, які мають у складі пільговиків, і які не змогли скористатися субсидією, переходять на пільги. Нагадаємо, можна обирати один із двох видів соцдопомоги: або пільгу, або субсидію.


Теги:

Ви зараз отримуєте субсидію?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх