У селі Терешків відбувся забіг на честь воїнів, які віддали життя за Батьківщину

29.08.2021, 10:03 Переглядів: 1 299

 

У заході взяли участь члени родин загиблих бійців, ветерани, волонтери, військові та поліцейські

28 серпня в селі Терешки Полтавського району відбувся Всеукраїнський патріотичний забіг із легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». 

Пресслужба Полтавської ОДА повідомляє, що у заході взяли участь члени родин загиблих бійців, ветерани, волонтери, військові, поліцейські, представники 42 територіальних громад області, а також облдержадміністрації та обласної ради. Загалом долучилися 60 команд, понад 350 людей.

 

Захід розпочався з покладання квітів до «Стели пам’яті» на території Музею важкої бомбардувальної авіації – філії Національного військово-історичного музею України. Перед початком забігу виконали Державний Гімн і хвилиною мочання вшанували пам’ять загиблих воїнів. У небі над Терешками пролетів вертоліт 18-ї окремої бригади армійської авіації.

 

Двокілометровий маршрут учасники забігу долали у терешківському лісі. Паралельно з забігом відбулися футбольний матч за кубок Героя України Андрія Конопльова, змагання зі скандинавської ходьби й матч із бочче.

Кубок Героя України Андрія Конопльова здобула футбольна команда Полтавського гарнізону, яка обіграла команду Пирятинської територіальної громади. Переможці отримали нагороду з рук дружини полеглого героя та їхнього сина.

 

Автор: Тамара Зінченко Джерело фото: Полтавська ОДА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх