Кожен член ПАРТІЇ РЕГІОНІВ стане активним пропагандистом програми модернізації країни

28.10.2013, 16:14 Переглядів: 685

Кожен член ПАРТІЇ РЕГІОНІВ стане активним пропагандистом програми модернізації країниКонкретними справами ми втілюємо свою мету - розбудувати Україну як сильну, конкурентну державу, забезпечити формування заможних громад і захищених громадян. Влада в нашому розумінні – це синонім поняття відповідальності»

Днями в Миргороді відбулося розширене засідання Ради Полтавської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ. Воно присвячувалося 16-ій річниці створення партії. Виступаючи на засіданні, голова обласної організації, голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, зокрема, сказав: «В цьому році нашій політичній силі – 16 років, і, треба визнати, що це вже не «дитячий» вік. В українських реаліях ми стали найсоліднішим, найавторитетнішим політичним об’єднанням. Конкретними справами ми втілюємо свою мету - розбудувати Україну як сильну, конкурентну державу, забезпечити формування заможних громад і захищених громадян. Влада в нашому розумінні – це синонім поняття відповідальності».

 

Засідання проходило в ошатній залі Миргородського районного будинку культури – об’єкта, який сміливо можна зарахувати до багаж у досягнень регіональної команди партії – його реконструкція виконана завдяки зусиллям влади району. Учасники засідання відвідали також інші установи – пілетний завод, дитячий оздоровчий центр, сільський клуб – все це і багато іншого - приклади того, що в районі ведеться системна робота з розвитку економічної та соціальної інфраструктури.

 

Партійці не забули про визначну дату жовтня – річницю визволення України від фашистських загарбників: делегація від зібрання поклала квіти до Меморіалу вічної слави в центрі Миргорода.

 

Серед рішень Ради Полтавської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ основне: кожен член партії повинен стати активним пропагандистом її програми і діяльності. Віднині інформаційно-роз’яснювальна робота проводитиметься на сучасній технологічній основі: з оформленням договорів-зобов’язань, з формуванням бази підтримки партії, з забезпеченням постійної комунікації з прихильниками. Це – вимога часу і шлях, який пройшли всі серйозні політичні сили країн сталої демократії. Перший договір пропагандиста підписав заступник голови Полтавської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Валерій Пархоменко.

 

«Українська історія багата прикладами, коли відсутність у лідера надійної команди відкидала країну назад на багато років. Це – втрачені шанси і поховані надії. Наша політична сила довела свою життєспроможність і здатність до ефективної роботи. Тому зараз кожен член партії бере на себе особисту відповідальність щодо подальшого розвитку держави. Ми зобов’язуємося вести інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо діяльності та досягнень представників ПАРТІЇ РЕГІОНІВ в органах виконавчої, законодавчої влади та місцевого самоврядування у спосіб, що не суперечить Конституції, законам України. Громадяни повинні зрозуміти суть і напрями модернізації країни, їх пріоритети і наслідки», - вважають регіонали.

 

Договір про інформаційно-роз’яснювальну роботу – це форма звіту перед виборцями про виконання передвиборчих програм. Вперше в Україні партія влади починає діалог з громадянами і прагне, щоб він був максимально широким і доступним.

 

«Ми повинні довести, що працюємо на перспективу і пам’ятаємо про обіцянки, які звучали перед виборами. Наші зусилля спрямовані на те, щоб Україна стала міцною державою, отримала шанс на повагу у світовому співтоваристві, можливість забезпечення соціальних гарантій для кожної родини.

Кожен партієць підпише деталізовану угоду, в якій зобов’яжеться працювати на авторитет партії. Ми маємо конституційне право це зробити, ми діємо в законодавчому полі і виконуємо власний Статут і Програму партії», - відзначив Валерій Пархоменко.

 

Прес-служба Полтавської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

 

На правах реклами

Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх