Ferrexpo передала партію медичних препаратів у Суми

15.06.2022, 13:44 Переглядів: 2 576

 

До партії допомоги увійшли антибіотики, протизапальні, антибактеріальні та знеболюючі препарати, розчини для ін’єкцій, серцево-судинні та інші вузькоспеціалізовані ліки

Феррекспо передала в місто Суми медикаменти загальною вартістю понад 5,7 млн. гривень.  Компанія відгукнулася на прохання Управління охорони здоров’я Сумської обласної державної адміністрації (ОДА) і придбала необхідні для надання медичної допомоги населенню препарати.

До партії допомоги увійшли антибіотики, протизапальні, антибактеріальні та знеболюючі препарати, розчини для ін’єкцій, серцево-судинні та інші вузькоспеціалізовані ліки. 

- Із самого початку російського військового вторгнення в Україну наша Компанія уважно вивчає ситуацію та потреби різних областей нашої країни. Менеджмент Ferrexpo й особисто Костянтин Жеваго оперативно розглянули звернення Управління охорони здоров’я Сумської ОДА й організували придбання всіх необхідних ліків. Препарати вже доставлені в Суми й використовуються медичними працівниками для надання допомоги пацієнтам, - повідомили в Феррекспо.

Ferrexpo, яка входить у ТОП-3 світових експортерів високоякісних залізорудних окатків з виробничими потужностями в Україні, створила Спеціальний Гуманітарний фонд, який вивчає потреби громад і оперативно організовує їх забезпечення. До даного процесу залучений менеджмент Компанії, керівники на місцях та інші співробітники, які об'єднують свої зусилля й допомагають українцям у цей вкрай важкий для країни час.

Автор: на правах реклами
Теги: Ferrexpo Суми
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх