Юля «знімала порчу» з кременчужан

20.09.2007, 20:09 Переглядів: 2 019
16 вересня Кременчук відвідала лідер БЮТ Юлія Тимошенко. За міліцейськими оцінками, на площі Перемоги зібралося близько п’яти тисяч осіб..

Віддамо належне організаторам мітингу: усе було набагато яскравіше і монументальніше, ніж в інших політиків. Білі прапори і намети по периметру площі Перемоги. І багато-багато символіки з креативними написами, розрахованими на молодь. «Фішка» виборчої моди від пані Тимошенко та її команди – чорні футболки на тендітних дівчаток «Юля лучше, чем «Анна Ахметова». Кепки з написом «Коса всередині» йшли на «ура», а за шарові футболки громадяни ледь не подавилися біля наметів. «Ну чого ви напираєте? Ото ми так погано й живемо, бо подивіться, ви які!»  Друкована продукція йшла набагато повільніше.
На мітинг прямо-таки сунули, як у радянські часи на першотравневу демонстрацію. Проте ми підслухали розмову: «Треба ж мені відмітитися піти у свого начальства…» Яке-таке  «начальство» запрошує на політичний мітинг під розпис - тітонька, на жаль, не уточнила. А крім керівництва штабу БЮТ, на мітингу було помічено особливо багато «начальства» із КрАЗу. На мітингу були  й численні гості міста: у натовпі серед гасел про підтримку БЮТ майоріли таблички із назвами  міст: Миргород, Кобеляки, Хорол, Світловодськ, Комсомольськ. Після заходу іногородні учасники жваво завантажилися в автобуси, які чекали на вулиці Жадова. Більш за все було автобусів із Комсомольська, що, звичайно, й не дивно: власник Полтавського ГЗК і КрАЗу – нардеп-БЮТівець Костянтин Жеваго. (Напевне, на його підприємствах працюють переважно однодумці…)
Юлія Тимошенко, спізнившись на півгодини, з’явилася вся у білому – елегантному пальті, одягнутому на светр. І з елегантною в’їдливістю критикувала опонентів. Окрема, висловила впевненість, що в новому парламенті не буде «дєдушкі Мороза», а про Петра Симоненка сказала: «Якщо в цих комуністів ви знайдете хоч крихту комунізму, то я за них проголосую». Покритикувавши головного опонента Віктора Януковича, пані Тимошеннко звернулася до народу по-простому: «Якщо у вас є наміри голосувати за Партію регіонів, то сходіть у церкву і цю порчу зніміть, бо це неправильно».
У своїх програмних гаслах Юлія Тимошенко зробила акцент на новій редакції Конституції та програмі «Український прорив» (Олександр Мороз, до речі, охрестив економічні гасла БЮТ як «український нарив»). А ще леді Ю переконувала, що не всі політики однакові. В одному вона було точно права: більшу частину політиків після виборів, як правило, «не знайдеш і з собачками».



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх